Πρώτο δυνατό τεστ για την ΑΕΛ

*ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΕ ΑΡΗ *ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑΣ ΚΛΗΘΗΚΕ Ο ΤΙΜ ΣΠΑΡΒ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΠΟ 3 ΕΩΣ 6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Δημοσίευση: 30 Αυγ 2020 17:07

Το πρώτο δυνατέ τεστ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου θα δώσει σήμερα η ΑΕΛ στη Θεσσαλονίκη με αντίπαλο τον Άρη(19.00), σε ένα παιχνίδι που ο προπονητής Μιχάλης Γρηγορίου θα έχει την ευκαιρία να βγάλει ασφαλή συμπεράσματα, αφού εκτός

του τραυματία Νούνιτς θα έχει όλους τους άλλους παίκτες στη διάθεσή του, παρότι μερικοί ενσωματώθηκαν μόλις πριν λίγες μέρες, όπως ο Σπάρβ, ο Ντουρμισάι και ο Πλατέλλας.

Σίγουρα θα τους δούμε αγωνιζόμενους, ενώ πληροφορίες θέλουν να υπάρχουν και εσωτερικές μετακινήσεις στις θέσεις των παικτών. Ήδη ο Μούζεκ από αριστερό μπακ μετατέθηκε στα σέντερ μπακ, ενώ και ο Τόρζε από τα πλάγια μετατοπίζεται ως επιτελικός μέσος.
Γενικά η ΑΕΛ φέτος θα έχει την ίδια τακτική με πέρυσι, το γνωστό 4-2-3-1, αλλά και πολλά νέα πρόσωπα που θα προσπαθήσουν να κάνουν τη διαφορά.
ΣΤΗ ΕΘΝΙΚΗ
Ο Φινλανδός Τιμ Σπαρβ, τον οποίο ο νεαρός (37 χρονών) πρόεδρος της Μίντιλαντ Ράσμους Άνμκερσεν, τον είχε χαρακτηρίσει ως το «no-stats all-star» κλήθηκε στην εθνική Φινλανδίας για τα παιχνίδια που θα δώσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του με Ουαλία και Ιρλανδία στις 3 και 6 Σεπτεμβρίου αντίστοιχα για τον National League.
Και μια και αναφερόμαστε για τον Σπαρβ να αναφέρουμε ότι ο πατέρας του είναι σκάουτερ της Σαουθάμπτον (αγωνίστηκε στη συγκεκριμένη ομάδα τέσσερα χρόνια ο νυν παίκτης της ΑΕΛ), ενώ ο νεαποκτηθείς ποδοσφαιριστής είναι από τους παίκτες που εκφράζουν ξεκάθαρη θέση για κάθε γεγονός.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα ότι ο «Big Bad Wolf» της εθνικής Φινλανδίας (ένα ακόμα παρατσούκλι του υπερασπίστηκε τον συμπαίκτη του Ρίκου Ρίσκι που δεν θέλει να πάει στο Μουντιάλ του Κατάρ γιατί υπάρχει, όπως υποστηρίζει, παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
«Χαιρετίζω τον Riku Riski για τις πεποιθήσεις και το θάρρος του. Με την απόφασή του ανάγκασε τον καθένα από εμάς να αναρωτηθεί και τα κίνητρά μας να βρεθούμε σε μια χώρα όπως το Κατάρ. Αν είμαι ειλικρινής, δεν ξέρω αν θα μπορούσα να κάνω το ίδιο », γράφει ο Σπαρβ, ο οποίος συνεχίζει να λέει ότι δεν έχει διαφορετική γνώμη από τον Ρίσκι, συμφωνεί μαζί του, αλλά ότι η ευκαιρία να παίξει η Φινλανδία στο Μουντιάλ υπήρξε «το επίκεντρο» της καριέρας του.
Το βέβαιο είναι ότι ο Σπαρβ θα μας απασχολήσει σημαντικά τη φετινή σεζόν.

Του Σωτ. Κέλλα

 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass