Σμόλικας Φαλάνης:

Ανανεωμένος και δυνατός

*ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΗ Η ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ «ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ» ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΡΟΛΟ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ *Γ. ΜΑΤΟΣ: ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΙΣ ΥΨΗΛΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ * Μ. ΜΑΛΑΜΑΣ: ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΧΡΟΝΙΑ, ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ

Δημοσίευση: 30 Αυγ 2020 21:00

Ο Σμόλικας Φαλάνης αποτελεί σταθερή δύναμη στον χώρο της μεγάλης τοπικής κατηγορίας, διαδραματίζοντας πρωταγωνιστικό ρόλο τα τελευταία χρόνια. Η φετινή χρονιά θα αποτελέσει ένα ακόμα μεγάλο στοίχημα για του «πράσινους», λόγω των σημαντικών αλλαγών που έλαβαν χώρα σε όλου τους τομείς, ήτοι τεχνική ηγεσία, έμψυχο δυναμικό, διοίκηση. Φυσικά αυτό δεν εμποδίζει την ομάδα να διατηρήσει το αγωνιστικό της προφίλ στο πρωτάθλημα, αλλά και τον ρόλο του ρυθμιστή των εξελίξεων στη μάχη της κορυφής που διατηρεί όλα αυτά τα χρόνια.


«Στρατηγός» στη νέα προσπάθεια που επιχειρείται είναι ο Γιώργος Μάτος. Μία χαρισματική ποδοσφαιρική προσωπικότητα στον νομό (πρώτος σκόρερ και πρωταθλητής στη μεγάλη τοπική κατηγορία) που ξεκινάει την προπονητική του καριέρα στην ομάδα που υπηρέτησε και ως ποδοσφαιριστής, ολοκληρώνοντας παράλληλα τον κύκλο του. Μαζί του θα βρίσκονται ο Δημήτρης Μητρακούλης (προπονητής φυσικής κατάστασης) και ο Αντώνης Κωνσταντίνου (προπονητής τερματοφυλάκων).
«Φέτος δημιουργήσαμε μία καινούρια ομάδα σχεδόν από μηδενική βάση, δεδομένου ότι έγιναν 11 μεταγραφές. Ξεκινάμε με πολλά νεαρά παιδιά, τα οποία πλαισιώνουν έμπειροι παίκτες, με στόχο να συγκροτήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο που θα παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και θα το απολαμβάνουμε όχι μόνο εμείς, αλλά και η διοίκηση, όπως και οι φίλαθλοι» επισήμανε ο νέος τεχνικός του Σμόλικα Φαλάνης, Γιώργος Μάτος και πρόσθεσε:
«Από την ομάδα πέρασα σαν ποδοσφαιριστής και τώρα θα την υπηρετήσω από ένα διαφορετικό πόστο, αυτό του προπονητή. Σίγουρα όταν η διοίκηση παρέχει απλόχερα κάθε δυνατή στήριξη (μεταγραφές, προπονητικό κέντρο, κ.λπ.) και παράλληλα διαθέτει οργάνωση και συνέπεια είναι ιδανική επιλογή για το ξεκίνημα κάθε προπονητή, ωστόσο κάθε αρχή είναι και δύσκολη.
Φέτος τα πράγματα θα είναι εντελώς διαφορετικά στην Α’ τοπική κατηγορία. Όλες οι ομάδες βιώνουν δύσκολες καταστάσεις λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και αν σκεφτούμε ότι φέτος θα λείπει ο κόσμος από τα γήπεδα (εκτός εάν αλλάξει κάτι προς το καλύτερο) τότε κάποιες από αυτές θα δυσκολευτούν ακόμα περισσότερο. Πιστεύω ότι η φετινή χρονιά θα είναι μία μεταβατική χρονιά για όλους μας, προπονητές, ποδοσφαιριστές, παράγοντες, φιλάθλους, κ.λπ.
Θεωρώ ότι δεν θα υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί. Θα διεξαχθεί ένα δυνατό πρωτάθλημα και τα πάντα θα κριθούν στο τέλος. Οι δικοί μας οι στόχοι δεν αλλάζουν. Η ομάδα έχει πολύ ταλέντο και με τους έμπειρους παίκτες, καθώς επίσης με τη σκληρή δουλειά που θα κάνουμε θέλουμε να είμαστε στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας, όπως γίνεται τα τελευταία χρόνια, διατηρώντας ταυτόχρονα τον πρωταγωνιστικό μας ρόλο στο πρωτάθλημα» κατέληξε ο Γιώργος Μάτος.

ΝΕΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ
Για τη φετινή χρονιά και τις αλλαγές που έγιναν μίλησε ο νέος πρόεδρος του Συλλόγου Μιχάλης Μαλαμάς, τονίζοντας τα εξής:
«Το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου αποτελείται από μία ομάδα ατόμων που βρίσκονται πολλά χρόνια στη διοίκηση, αλλά και από άτομα που βοηθούσαν εξωδιοικητικά την ομάδα. Θέλω να ευχηθώ σε όλους υγεία, καλό κουράγιο και να έχουμε μία καλή χρονιά. Η περσινή χρονιά, η οποία δεν ολοκληρώθηκε, αποδείχθηκε δύσκολη. Ελπίζω η φετινή να είναι καλύτερη και όλα να κυλήσουν ομαλά.
Όπως κάθε χρόνο, οι στόχοι του Σμόλικα Φαλάνης είναι η πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα, η άνετη παραμονή, το καλό ποδόσφαιρο. Παράλληλα, θέλουμε να αναδείξουμε ποδοσφαιριστές, γιατί φέτος έχουμε μία νεανική ηλικιακά ομάδα, μαζί φυσικά με ορισμένα έμπειρα παιδιά. Θα προσπαθήσουμε λοιπόν να αναδείξουμε τα νέα παιδιά, γιατί έχουν ταλέντο και το σθένος να προχωρήσουν πιο ψηλά.
Μας περιμένει μία ακόμα δύσκολη χρονιά. Η οικονομία της χώρας δεν βρίσκεται σε καλή πορεία λόγω της κρίσης από την πανδημία του κορονοϊού και αυτό αντανακλάται τόσο στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο γενικότερα, όσο και στις διοικήσεις των σωματείων ειδικότερα. Πιστεύω να ανταπεξέλθουμε στις υποχρεώσεις μας, γιατί υπάρχει όρεξη για δουλειά. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό. Εύχομαι να ξεκινήσει και να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα και όλοι να είναι υγιείς», είπε ο Μιχάλης Μαλαμάς.

Τα φιλικά
Σμόλικας-Δένδρα: 3-0
2/9 Οικονόμος -Σμόλικας
5/9 Σμόλικας-Αστραπή ΝΠ
9/9 Σμόλικας-Μακρυχώρι
16/9 Παναγροτικός -Σμόλικας
19/9 Σμόλικας-Αβέρωφ

Οι αλλαγές στο ρόστερ
Ήρθαν: Χατζηλιόντας (από Αμπελωνιακό), Χριστοδούλου, Τσανάς (από Βούναινα), Περδίκης, Πράπας Κ., Ζάχος (από Αμπελιά), Πράπας Δ. (από ΑΕΛ Κ17), Πετάνι (από Π.Ο.Ε.), Κατσαρός (από Τύρναβο 2005), Παπαγιάννης (από Παναγροτικό), Λιάκος (από Βλαχογιάννι).
Αποχώρησαν: Μπέτσης, Γκατζούλης, Νασιάκος (στο Μαυροβούνι), Κακαζούκης (στην Αστραπή Ν.Π.), Μπόντε (στη Δήμητρα Γιάνν.), Πίρε (στον Ηρακλή Χάλκης), Τσιρογιάννης (στον Α.Σ. Βορειοηπειρωτών), Γκατζιούρας (στον Αετό Μακρυχωρίου), Ηλιόπουλος (ελεύθερος).

Τι είπαν οι παίκτες
Ανδρέας Χατζηλιόντας:
«Ήξερα τι σημαίνει να έρθω στον Σμόλικα. Πρόκειται για μία οργανωμένη ομάδα που βρίσκεται διαρκώς στις πρώτες θέσεις. Ταυτίζομαι με τη φιλοσοφία της ομάδας και πιστεύω ότι μέσα από τη σωστή και καλή δουλειά θα καταφέρουμε κάτι καλό. Θέλουμε να ευχαριστηθούμε το ποδόσφαιρο και να προσφέρουμε ωραίο θέαμα».

Μπάμπης Λάλλος:
«Θέλω να ευχηθώ υγεία σε όλους λόγω και των καταστάσεων που βιώνουμε. Ξεκινάει μία νέα χρονιά, με νέα πρόσωπα στο προπονητικό τιμ, αλλά και στο έμψυχο δυναμικό που ενισχύθηκε με καλές μεταγραφές. Έχουμε ένα νεανικό σύνολο και πιστεύω πως θα πραγματοποιήσουμε καλή πορεία».

Δήμος Πράπας:
«Ελπίζω η χρονιά να κυλήσει ομαλά, χωρίς προβλήματα. Θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και μέσα από αυτό η ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass