Ποινή φυλάκισης με αναστολή στον Μαγκουάιρ από το Δικαστήριο της Σύρου

Δημοσίευση: 26 Αυγ 2020 20:45

Ένοχος κρίθηκε από το Δικαστήριο της Σύρου ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Χάρι Μαγκουάιρ, μετά τον καβγά στον οποίο συμμετείχε σε σοκάκι της Μυκόνου, στα τέλη της περασμένης εβδομάδας.


Στον Άγγλο διεθνή αμυντικό επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης με αναστολή.
Ο Χάρι Μαγκουάιρ κρίθηκε ένοχος για τέσσερις κατηγορίες. Όπως αναφέρουν τα βρετανικά ΜΜΕ, για επανειλημμένη σωματική βλάβη, απόπειρα δωροδοκίας, βία εναντίον δημοσίων υπαλλήλων και προσβολή μετά τη σύλληψή του στη Μύκονο.
Ο 27χρονος Άγγλος διεθνής, ο οποίος ήταν ένας από τους τρεις ανθρώπους που συνελήφθησαν την περασμένη Πέμπτη, μετά από συμπλοκές και με την αστυνομία, αρνήθηκε οποιαδήποτε παραβίαση, ενώ μετά το συμβάν κρατήθηκε για δύο ημέρες.

 

ΕΚΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ
Αν κι αρχικά ο Γκάρεθ Σαουθγκέιτ συμπεριέλαβε τον Χάρι Μαγκουάιρ στις κλήσεις του, ενόψει των προσεχών αγώνων της Εθνικής Αγγλίας στο Nations League, τελικά χθες το βράδυ ο ομοσπονδιακός τεχνικός των «Τριών Λιονταριών» άλλαξε γνώμη.
Όχι τυχαία βέβαια, καθώς την ίδια ημέρα ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κρίθηκε ένοχος από το Δικαστήριο της Σύρου για τέσσερις κατηγορίες που τον «βάραιναν», μετά τον καβγά που συμμετείχε στη Μύκονο την περασμένη Πέμπτη (20/08).
Για την απόφασή του να αποκλείσει τον 27χρονο αμυντικό, ο Γκάρεθ Σαουθγκέιτ δήλωσε πως «ήταν προς το συμφέρον όλων των πλευρών».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass