Πρόταση για έναν όμιλο στη Σούπερ Λίγκα 2 ο Απόλλωνας

*ΑΥΡΙΟ Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΙΝΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Δημοσίευση: 25 Αυγ 2020 21:10

Τηλεδιάσκεψη είχαν χθες στην Ένωση Σούπερ Λίγκα 2 – Football League χωρίς να υπάρξει όμως οριστικό αποτέλεσμα για την επόμενη ημέρα των δύο κατηγοριών. Ο πρόεδρος της διοργανώτριας, Λεωνίδας Λεουτσάκος, πρότεινε να καταθέσουν όλες οι ομάδες τις

προτάσεις τους εγγράφως σήμερα και αύριο πάλι μέσω τηλεδιάσκεψης να γίνει νέο Δ.Σ. με σκοπό να καταλήξουν σε μια απόφαση, την οποία και θα καταθέσουν στον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.
Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες, ο Απόλλωνας Λάρισας θα καταθέσει πρόταση για έναν όμιλο στη Σούπερ Λίγκα 2 ανεξαρτήτου αριθμού ομάδων (δηλαδή αποδέχεται σενάριο με 12 ή και 18).
Η αίσθηση στις τάξεις της λαρισινής ομάδας είναι ότι δεν υπάρχει περίπτωση να συμφωνήσουν οι ομάδες για να γίνουν δύο όμιλοι, αφού θα αποφέρει σημαντική αγωνιστική οικονομική ζημιά, ενώ οι μεταγραφικές κινήσεις θα εξαρτηθούν από τη σχετική απόφαση.
Δηλαδή αν υπάρξει ένας όμιλος 18 ομάδων θα είναι φυσιολογικός ο προϋπολογισμός, ενώ αν γίνει ένας όμιλος με 12 ομάδες θα χρειαστούν αρκετά περισσότερα χρήματα.
ΑΥΡΙΟ Η «ΠΡΩΤΗ»
Αύριο ο Απόλλωνας θα έχει την «πρώτη» συγκέντρωση στο γήπεδο της Φιλιππούπολης. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει την έναρξη της προετοιμασίας της.
Την ερχόμενη Τετάρτη (26/08) στις 7 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί αγιασμός, καθώς και η επίσημη «πρώτη» των «κυανόλευκων» της Λάρισας στο γήπεδο Φιλιππούπολης.
- Οι εκπρόσωποι του Τύπου καλούνται να βρίσκονται στις 6.15 μ.μ. στο γήπεδο προκειμένου να ασκήσουν τα καθήκοντά τους, συνομιλώντας με τους ανθρώπους της τεχνικής ηγεσίας και τους ποδοσφαιριστές.
- Σημειωτέον ότι θα κρατηθεί απαρέγκλιτα το πρωτόκολλο υγιεινής κατά του Covid-19, οπότε άπαντες υποχρεούνται να έχουν μαζί τους απαραιτήτως, αστυνομική ταυτότητα, μάσκα και γάντια».
ΣΩΤ. ΚΕΛΛΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass