Πώς σχεδιάζεται η ΑΕΛ 2020-2021

*Τι φάνηκε στον χθεσινό φιλικό αγώνα στην Καρδίτσα όπου οι «βυσσινί» κέρδισαν την Αναγέννηση με 2-0

Δημοσίευση: 24 Αυγ 2020 21:05

Τα αγωνιστικά αποκαλυπτήρια έκανε η ΑΕΛ χθες στην Καρδίτσα στο φιλικό παιχνίδι που έδωσε κόντρα στην Αναγέννηση (παίζει στη Γ’ εθνική) όπου κέρδισε με 2-0 (χάρη σε τέρματα που πέτυχαν ο Πινακάς στο 73’ με κεφαλιά και ο Γλυνός στο 76’ με διαγώνιο σουτ) και ουσιαστικά άρχισαν να φαίνονται οι προθέσεις του τεχνικού Μιχάλη Γρηγορίου που έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες.


Και όταν μιλάμε για προθέσεις εννοούμε την αρχική εντεκάδα και τις εναλλακτικές λύσεις χωρίς να κρίνουμε το χθεσινό αγωνιστικό πρόσωπο, όπου στο δεύτερο μέρος οι νεαροί κέρδισαν τις εντυπώσεις.
Το πρώτο που φάνηκε είναι ότι στην τακτική ο τεχνικός της ομάδας Μιχάλης Γρηγορίου έχει προτίμηση το 4-2-3-1, όπως και την προηγούμενη χρονιά.
Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ένας εκ των Νάγκι ή Μπάγιτς, στην άμυνα δεξιά ο Μπέρτος (χθες είχε ως αλλαγή τον Λουφάκη) έχει σημαντικό προβάδισμα, ενώ αριστερά φέτος εντυπωσιάζει ο Στελιάνο Φιλίπ που κερδίζει μέχρι τώρα τη μάχη με τον Μούζεκ.
Στα σέντερ μπακ φαβορί είναι οι Ζίζιτς και Μιχαήλ, με πρώτη εναλλακτική λύση τον Ηλιάδη (αξιοσημείωτο είναι ότι ο Μούζεκ έπαιξε χθες σέντερ μπακ), στα αμυντικά χαφ οι Σετσέροβιτς και Γκαζάλ έχουν σαφέστατο προβάδισμα, ενώ στο δεύτερο μέρος έπαιξαν Χαλάτσης και Κοτσιανούλης.
Στην τριάδα στη μεσαία γραμμή ο Τόρζε (ο Στοΐνοβιτς πήρε τη θέση του ως επιτελικός μέσος) με τον Μιλοσάβλιεβιτς έχουν προβάδισμα, ενώ ο Τρούγιτς (πολύ κινητικός στο χθεσινό φιλικό) ο Βινίσιους και ο Πινακάς (ανεβάζει απόδοση φέτος) είναι έτοιμοι να δώσουν μάχη για την άλλη θέση.
Στην επίθεση αυτήν τη στιγμή υπάρχει ο Παπάζογλου, αλλά έρχεται ο Ντουρμισάι με τον Νούνιτς (θα είναι έτοιμος τον επόμενο μήνα). Χθες στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκε ο Ζαχαράκης που πήγε καλά.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ
Το πρώτο μέρος αγωνιστικά ανήκει στους δύο τερματοφύλακες, τον Νάγκι της ΑΕΛ και τον Τσάμη της Αναγέννησης Καρδίτσας.
Στο 9’ οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο γκολ, αλλά ο Νάγκι απέκρουσε το σουτ του Ξέρα, κάτι που έκανε και ο Τσάμης στο 11’ σε κεφαλιά του Μιλοσάβλιεβιτς.
Ο Κοντός στο 25’ είχε ένα δυνατό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή που κατέληξε άουτ, ενώ ο Τσάμης στο 31’ απέκρουσε εκτέλεση φάουλ του Τόρζε και στο 33’ σουτ του Τρούγιτς.
Στο δεύτερο μέρος οι αλλαγές του Γρηγορίου ήταν φυσιολογικά (λόγω ποιότητας των δύο ομάδων) πιο αποτελεσματικές απ’ αυτές του Λαρισαίου τεχνικού της Αναγέννησης Καρδίτσας και έγινε το τελικό 2-0 με τέρματα που πέτυχαν στο 73’ με κεφαλιά ο Πινακάς από το σημείο του πέναλτι και στο 76’ ο Γλυνός με διαγώνιο σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή και αριστερά.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΑΕΛ (Γρηγορίου): Νάγκι, Μπέρτος, Φιλίπ, Ζίζιτς, Μιχαήλ, Μιλοσάβλιεβιτς, Σετσέροβιτς, Γκαζάλ, Τόρζε, Τρούγιτς, Παπάζογλου.
Αγωνίστηκαν ακόμα οι: Μπάγιτς, Κοτσιανούλης (Δάκτυλας), Μαϊδανός, Ηλιάδης, Πινακάς, Βινίσιους, Μούζεκ, Λουφάκης, Χαλάτσης, Στοΐνοβιτς (Γλυνός), Ζαχαράκης.
Αναγέννηση Καρδίτσας (Μιχάλης Ζιώγας): Τσάμης, Κουτρομάνος, Γκουγκούδης, Εκίζογλου, Αρχοντής, Νίκιτς, Μπιτέλης, Κοντός, Μπακρατσάς, Τζέκος, Ξέρρας.
Έπαιξαν και οι: Τσολακίδης, Οικονόμου, Αναγνώπουλος, Μουρατίδης, Θεολόγης, Ζάγκος, Βαβλιάκης, Θεοδωρόπουλος, Τσιρογιάννης, Μπαρούτας.

Δύο μήνες νοκ-άουτ ο Μάρκοβιτς
Δύο μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης θα παραμείνει ο Ζβέτοζαρ Μάρκοβιτας όπως ανέφεραν πληροφορίες από την ΑΕΛ. Ο παίκτης που είναι δανεικός στη λαρισινή ομάδα από τον Ολυμπιακό συνεχίζει να ταλαιπωρείται από τραυματισμό του και μαζί με τον Νούνιτς (ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα προπονήσεων μετά τον τραυματισμό του) θα ενταχθούν τον Οκτώβριο στην ομάδα.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Σωτ. Κέλλας

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass