Λευκή ισοπαλία στα Φάρσαλα

*Ο Αχιλλέας πάλεψε φιλότιμα απέναντι στον δυνατό Ηρακλή

Δημοσίευση: 24 Αυγ 2020 20:00

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η χθεσινή φιλική αναμέτρηση στα Φάρσαλα, όπου Αχιλλέας και Ηρακλής Λάρισας, έμειναν στο 0-0.
Ήταν το δεύτερο φιλικό για τον Ηρακλή Λάρισας, ο οποίος στο προηγούμενο φιλικό είχε επικρατήσει της Αναγέννησης Καρδίτσας με 2-1 , ενώ για τον Αχιλλέα, ήταν το πρώτο φιλικό παιχνίδι. Το ματς διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο των Φαρσάλων όπου και έγιναν έργα αποκατάστασης στον τάπητα και το αρδευτικό σύστημα και ήταν το πρώτο μετά από έναν χρόνο.
Ο Ηρακλής απείλησε για πρώτη φορά στο 24’ όταν το σουτ του Φώτου έπειτα από γύρισμα του Στοΐνοβιτς έδιωξε με το κεφάλι ο Τλούπας πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή. Στο 28’ ο Φώτος βρέθηκε απέναντι από τον Παρθένη όμως δεν πρόλαβε να πλασάρει καθώς τον ανέκοψαν οι αμυντικοί και ο τερματοφύλακας του Αχιλλέα μπλόκαρε την μπάλα. Ο Αχιλλέας είχε ένα σουτ του Πλιάγκα το οποίο δεν βρήκε στόχο στο 30’. Ο Ηρακλής απείλησε εκ νέου στο 35’ όταν το πλασέ του Γκιουρσάνη από πλάγια θέση έδιωξε με τις γροθιές ο Παρθένης. Το πρώτο μέρος κύλησε με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να ελέγξουν τον ρυθμό, τον Ηρακλή λόγω ετοιμότητας να έχει λίγο περισσότερο την κατοχή, όμως οι παίκτες του Αχιλλέα κλείνοντας καλά τους χώρους δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα. Το δεύτερο μέρος είχε χαμηλότερο ρυθμό,  με τους δύο προπονητές να αλλάζουν αρκετά πρόσωπα και σχήματα δοκιμάζοντας και δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε όλους σχεδόν τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές.
Ο Αχιλλέας είχε μια καλή στιγμή στο 75’, όταν έπειτα από σέντρα του Κατσάνακη ο Αλέξης Κομισόπουλος έκανε την κεφαλιά με την μπάλα να σταματά στο δοκάρι, όμως ο νεαρός επιθετικός αναδείχθηκε σε θέση οφσάιντ. Ο Ηρακλής απείλησε στο 83’ με ένα σουτ του Γκιουρσάνη το οποίο πέρασε λίγο άουτ. Και οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με απουσίες καθώς από τον Αχιλλέα Φαρσάλων έλειπαν οι Μπερσιάνης, Τζέκα, Μπαϊράμι και Μαργαρίτης, ενώ από τον Ηρακλή Λάρισας έλειπαν οι Παπαγιάννης, Τάρτας, Χριστίδης και Κακαβίτσης.
Ο Αχιλλέας πάλεψε φιλότιμα απέναντι στον δυνατό Ηρακλή και οι «κιτρινόμαυροι» είχαν μια καλή εικόνα στο πρώτο μέρος, απέναντι σε έναν αντίπαλο που αγωνίζεται στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ (Χρήστος Καπελιάνης): Παρθένης, Τλούπας, Κομισόπουλος Γ., Κατσανάκης, Τσούλης Θ., Κορδαλής, Πατσιούρας, Καναβός, Πλιάγκας, Παπακωνσταντίνου, Αναγνώστης. Έπαιξαν και οι: Κουσιάς, Καρέντζος, Τσούλης Δ., Κυριαζόπουλος, Τσιανάκας, Γκουντόπουλος, Κομισόπουλος Αλ., Μούρι, Καραβαγγέλης.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Χρήστος Χατζηλιάδης, Θάνος Τριανταφυλλόπουλος): Σπηλιόπουλος, Χατζηλιάδης, Γαλάνης, Ναρίνογλου, Αθανασιάς, Μπάμης, Χατζόπουλος, Ζαφειρίου, Στοΐνοβιτς, Γκιουρσάνης, Φώτος.
Επαιξαν και οι: Χατζής, Παπαδάκος, Μπαλαμώτης, Χρηστακέας, Ζιάρρας, Βλαχάκης, Σπαθούλας, Παπαγεωργίου.
*Μεθαύριο Τετάρτη 26 Αυγούστου ο Ηρακλής Λάρισας σε νέο φιλικό θα αντιμετωπίσει την ΑΕ Κιλελέρ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass