ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΗΡΔΕΛΗΣ:

Επιστροφή 15 χρόνια μετά...

* Ανέλαβε προπονητής στον Ολυμπο Αιγάνης

Δημοσίευση: 24 Αυγ 2020 20:20

Δεκαπέντε χρόνια μετά την πρώτη του παρουσία στον πάγκο του Ολύμπου Αιγάνης, εκεί όπου ουσιαστικά ξεκίνησε η ενασχόλησή του με την προπονητική, ο Δημήτρης Ζηρδέλης ανέλαβε και πάλι την τεχνική ηγεσία της ομάδας, ύστερα από τη συμφωνία του με τη διοίκηση του Γιώργου Μπάτζιου.

Ο καταγόμενος από το ορεινό Λουτρό Ελασσόνας 50χρονος προπονητής επαναπατρίστηκε πέρυσι, μετά την παραμονή του επί μιάμιση δεκαετία στην Κρήτη για επαγγελματικούς λόγους (παράλληλα είχε την προπονητική ευθύνη σε διάφορες τοπικές ομάδες του Ηρακλείου) και το πρώτο που επιδίωξε ήταν να επιστρέψει και στην ενεργό ενασχόληση με το ποδόσφαιρο του Νομού Λάρισας.
Κατά την προηγούμενη περίοδο, κατηύθυνε την ομάδα της Μάνδρας που διεκδίκησε την άνοδο από τη Β’ Κατηγορία της ΕΠΣΝΛ, ενώ εδώ και λίγες ημέρες ξεκίνησε μαζί με τη διοίκηση του συλλόγου να σχεδιάζει τη νέα προσπάθεια του Ολύμπου Αιγάνης, σε μία χρονιά που προμηνύεται εξαιρετικά δύσκολη για όλους, πόσο μάλλον για μία ομάδα που εδρεύει σε ακραίο γεωγραφικά σημείο του νομού. Οι δυσκολίες όμως, γιγαντώνουν τη θέληση όσων επιθυμούν να πετύχουν, κόντρα σε όλες τις αντιξοότητες και στην Αιγάνη δείχνουν αποφασισμένοι για κάτι τέτοιο...

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass