Ελεύθερος ο Χάρι Μαγκουάιρ μετά την απολογία του

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ - ΤΟΥ ΑΣΚΗΘΗΚΕ ΟΜΩΣ ΔΙΩΞΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ

Δημοσίευση: 23 Αυγ 2020 20:20

Ελεύθερος αφέθηκε χθες το μεσημέρι ο Χάρι Μαγκουάιρ αφού πρώτα του ασκήθηκε δίωξη μετά την επίθεση κατά αστυνομικών τα ξημερώματα της Παρασκευής στη Μύκονο.


Ο αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά την άσκηση δίωξης σε βαθμό πλημμελήματος παραπέμφθηκε στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Σύρου με την αυτόφωρη διαδικασία, πλην όμως η δίκη του αναβλήθηκε για την Τρίτη 25 Αυγούστου.
Να σημειωθεί ότι σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για σωματική βλάβη κατά συρροή και εξύβριση κατά συρροή. Επίσης, κατά του Μαγκουάιρ και ενός φίλου του, ασκήθηκε ποινική δίωξη για το αδίκημα της δωροδοκίας υπαλλήλου κατά συρροή και για το αδίκημα της βίας κατά υπαλλήλου.

 

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ
H σύλληψη του Χάρι Μαγκουάιρ για το επεισόδιο που δημιουργήθηκε στη Μύκονο, έχει δημιουργήσει «πονοκέφαλο στον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, σχετικά με το αν θα συμπεριληφθεί στην εθνική ομάδα», όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά οι Times.
«Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ θα περιμένει να ανακαλύψει τα πλήρη γεγονότα της σύγκρουσης του Χάρι Μαγκουάιρ με την Ελληνική Αστυνομία προτού αποφασίσει εάν θα τον συμπεριλάβει στους αγώνες του Nations League της Αγγλίας τον επόμενο μήνα», αναφέρουν οι Times.
«Ο Σάουθγκεϊτ θα ανακοινώσει την ομάδα του την Τρίτη για τους αγώνες με την Ισλανδία και τη Δανία στις 5 και 8 Σεπτεμβρίου αντίστοιχα και ως συνήθως θα ήθελε να επιλέξει τον αρχηγό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Όμως αβεβαιότητα έχει δημιουργήσει η σύλληψή του, μετά από ένα περιστατικό ενώ ήταν σε διακοπές στη Μύκονο, που τον θέτει αντιμέτωπο με μια κατηγορία επιβαρυντικής επίθεσης».
Ο Μαγκουάιρ χρίστηκε αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, από τον προπονητή του Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ τον Ιανουάριο, μόλις πέντε μήνες μετά τη μεταγραφή του από τη Λέστερ Σίτι για 80 εκατομμύρια λίρες, ποσό που αποτελεί παγκόσμιο ρεκόρ για έναν αμυντικό.
Έπαιξε σε 55 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις με την Γιουνάιτεντ την περασμένη σεζόν, συμπεριλαμβανομένου κάθε λεπτού στην Premier League, καθώς η αγγλική ομάδα τερμάτισε στην τρίτη θέση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass