Εν αναμονή μεταγραφών στον Απόλλωνα

ΜΕ 24 ΠΑΙΚΤΕΣ ΘΑ ΑΠΑΡΤΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ - ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΓΚΟΛΚΙΠΕΡ ΛΕΩΝΙΔΑ ΚΟΥΤΣΙΚΟ

Δημοσίευση: 23 Αυγ 2020 21:00

Τα μεταγραφικά σχέδια προσπαθεί να υλοποιήσει ο Απόλλων Λάρισας, προκειμένου να έχει ένα ανταγωνιστικό σύνολο, στο νέο πρωτάθλημα της Super League 2.


Το θέμα της αδειοδότησης είναι αυτό που «καίει» τους «κυανόλευκους» και θα εξαρτηθεί από την τελική έκβαση της υπόθεσης, και το ποιες θα είναι οι μεταγραφές που θα γίνουν.
Ήδη έχουν γίνει ανανεώσεις από το περσινό δυναμικό και υπολογίζεται πως καλώς εχόντων των πραγμάτων θα γίνουν επτά με οκτώ μεταγραφές.
Συζητήσεις γίνονται με πολλούς ποδοσφαιριστές που προέρχονται από ομάδες της Super League 2 και επιθυμούν να συνεχίσουν την καριέρα τους στον Απόλλωνα, που θα έχει πολλά νέα και φιλόδοξα παιδιά.

 

Ο ΚΟΥΤΣΙΚΟΣ
Αν και δεν ανακοινώθηκε ακόμη επίσημα, ο Λεωνίδας Κούτσικος, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, θα είναι ένας εκ των τριών τερματοφυλάκων που θα υπερασπίζονται την εστία του Απόλλωνα.
Ο 25χρονος τερματοφύλακας έκανε πέρυσι μια εξαιρετική χρονιά, με τη φανέλα του Ατρομήτου Παλαμά στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής και αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από τους ανθρώπους του Απόλλωνα, που περιμένουν αύριο τα νεότερα σχετικά με το ποια θα είναι η τελική μορφή της κατηγορίας, για να εντείνουν τις προσπάθειες προκειμένου να ενισχυθεί η ομάδα.
Η προετοιμασία για την καινούρια αγωνιστική περίοδο, θα ξεκινήσει την ερχόμενη Τετάρτη 26 Αυγούστου.

 

ΤΟ ΚΡΟΥΣΜΑ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΦΕΡΝΕΙ ΞΑΝΑ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ
Μετά από απόφαση του προέδρου της SL2-FL, Λεωνίδα Λεουτσάκου και για προληπτικούς λόγους, καθώς βρέθηκε νέο κρούσμα κορονοϊού στην ομάδα της Ξάνθης, το αυριανό Δ.Σ. θα γίνει μέσω τηλεδιάσκεψης.
Η διοργανώτρια αρχή είχε ανακοινώσει πως αυτή η συνεδρίαση θα λάβει χώρα με φυσική παρουσία, όμως το… κρούσμα αλλάζει τα δεδομένα με αποτέλεσμα να πραγματοποιηθεί ξανά τηλεδιάσκεψη.
Η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League 2 θα γίνει αύριο Δευτέρα  24 Αυγούστου 2020 και ώρα 14:00 με θέμα ημερησίας διάταξης: «Ενημέρωση σχετικά με τις αποφάσειςτης Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ».

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass