Για 5η χρονιά στα «πράσινα» ο Δημήτρης Ντούφας

ΑΝΑΝΕΩΣΕ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ

Δημοσίευση: 23 Αυγ 2020 20:10

Για πέμπτη συνεχή περίοδο θα συνεχίσει να βρίσκεται στο δυναμικό του Οικονόμου Τσαριτσάνης ο πολυσύνθετος μεσοαμυντικός Δημήτρης Ντούφας, ο οποίος φόρεσε τα «πράσινα» το καλοκαίρι του 2016, για να «μονιμοποιηθεί» από τότε, τόσο στην ενδεκάδα της ομάδας σε διάφορους ρόλους, όσο και στην εκτίμηση των Τσαριτσανιωτών φιλάθλων.


Ο Ντούφας ήταν αυτός ο οποίος με δικό του γκολ στη Φαλάνη κόντρα στον Σμόλικα στις 30 Μαΐου 2018 «υπέγραψε» την επιστροφή του Οικονόμου στη Γ’ Εθνική, μετά από «διάλειμμα» δύο χρόνων, ενώ στη διετία που ακολούθησε είχε μεστή παρουσία στους αγώνες της ομάδας, καταγράφοντας 39 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 7 στο Κύπελλο. Παράλληλα, το εκπληκτικό  γκολ που πέτυχε στην Ιτέα εναντίον του Αστέρα χαρακτηρίστηκε -δικαιολογημένα- ως ένα από τα καλύτερα της περιόδου 2018-2019 στο μικρότερο εθνικό πρωτάθλημα.
Η παραμονή του Ντούφα ήταν μία ακόμα εισήγηση του προπονητή Νίκου Φώλλα, την οποία έσπευσε να υλοποιήσει η διοίκηση του Δημήτρη Μιχούλη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass