×

Ειδοποίηση

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: media/k2/galleries/268433

Ξεκινάει το «χτίσιμο» του νέου Φιλαθλητικού Λάρισας

ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΙΣ 7 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΗ ΝΕΑΠΟΛΗ

Δημοσίευση: 22 Αυγ 2020 20:05

Η γυναικεία ομάδα volley του Φιλαθλητικού Λάρισας θα ξεκινήσει την προετοιμασία ενόψει της νέας σεζόν μεθαύριο  Δευτέρα 24 Αυγούστου στις 7 το απόγευμα στο Α.Κ. Νεάπολης, υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Ιόβτσεβ, ο οποίος θα βρίσκεται στο τιμόνι του συλλόγου για ακόμη  μία αγωνιστική περίοδο.


Ο Φιλαθλητικός Λάρισας, έχοντας για μία ακόμη σεζόν την ίδια φιλοσοφία και με μοναδικό στόχο να δημιουργήσει ένα σύνολο ανταγωνιστικό για την ανάδειξη των νεαρών αθλητριών του συλλόγου, συμμετέχει στον βόρειο όμιλο του πρωταθλήματος της Α2’ Εθνικής Κατηγορίας το οποίο την τρέχουσα περίοδο λόγω κορονοϊού παρουσιάζει ιδιαιτερότητες και είναι χωρισμένος σε δύο υποομίλους με γεωγραφικά κριτήρια.
Στην πρώτη συγκέντρωση αναμένεται να δώσουν το παρόν όλα τα κορίτσια που αποτελούν τη γυναικεία ομάδα του συλλόγου, καθώς και οι νεοαποκτηθέντες, τις οποίες η διοίκηση καλωσορίζει στον σύλλογο:
*Παναγιώτου Ρίτα (λίμπερο με υποσχετική από τον ΓΣΕ Ελασσόνας), η οποία την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο αγωνίσθηκε στο πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών με την ομάδα του Ασκληπιού Τρικάλων.
*Μπλιάτσου Ελένη (ακραία με υποσχετική από τον Αίαντα Ευόσμου) και την
*Μπέη Ελένη, η οποία την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο αγωνιζόταν στην ομάδα με υποσχετική από την ΕΑΛ και τώρα αποκτήθηκε με ελεύθερη μεταγραφή.
*Ο Φιλαθλητικός ευχαριστεί τις ομάδες που συνέβαλαν στην ολοκλήρωση των μεταγραφών και εύχεται σε όλους καλή αγωνιστική χρονιά με επιτυχίες.
Ακόμη με τη μορφή δανεισμού για ένα έτος, παραχωρήθηκαν οι αθλήτριες: Αργυροπούλου Μαρίνα στον ΖΑΟΝ Κηφισιάς, Μπουρλή Ιωάννα στον Ασληπιό Τρικάλων, Παραφέστα Αγλαϊα στον Φιλ/κο Αμπελώνα, καθώς και η Παπακωνσταντίνου Δήμητρα στον ΓΣ Νίκαιας».

Gallery άρθρου

{gallery}268433{/gallery}
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass