Η Σεβίλη στον τελικό

Δημοσίευση: 17 Αυγ 2020 20:40

Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, η Σεβίλη νίκησε 2-1 τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Κολονία, στον ημιτελικό του Europa League και προκρίθηκε στον τελικό της 21ης Αυγούστου. Εκεί, η πολυνίκης του θεσμού θα διεκδικήσει το έκτο τρόπαιό της, με αντίπαλο την

Ιντερ ή τη Σαχτάρ Ντόνετσκ που θα αναμετρηθούν σήμερα το βράδυ στον δεύτερο ημιτελικό.
Το σκορ άνοιξε στο 8ο λεπτό ο Μπρούνο Φερνάντες με πέναλτι που κέρδισε ο Μαρσιάλ που ανατράπηκε στην περιοχή από τον Ντιέγκο Κάρλος. Η Σεβίλη ισοφάρισε στο 66’ με τον Σούσο να γίνεται παραλήπτης της σέντρας του Ρεγκιλόν και να νικάει στην κλειστή γωνία τον Ντε Χέα. Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες της Γιουνάιτεντ μπήκαν αποφασισμένοι να κυριαρχήσουν, όμως έπεσαν πάνω στον Μπόνο! Ο Αλγερινός γκολκίπερ της Σεβίλης ήταν ανίκητος μέχρι το 78’ που ο Ντε Γιονγκ, έστειλε στον τελικό τη Σεβίλη, με μία και μοναδική ευκαιρία σε όλο το β’ ημίχρονο!
ΣΕΒΙΛΗ (Ζουλέν Λοπετέγκι): Μπουνού, Χεσούς Νάβας, Κουντέ, Ντιέγκο Κάρλος, Ρεγκιλόν, Μπανέγα, Φερνάντο, Ζορντάν (87’ Γκούντελι), Σούσο (74’ Βάσκες), Εν-Νεσίρι (56’ Ντε Γιονγκ), Οκάμπος (56’ Μουνίρ)
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ (Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ): Ντε Χέα, Γουίλιαμς (87’ Φοσού Μενσά), Μαγκουάιρ, Λίντελοφ, Γουάν-Μπισάκα (87’ Τζέιμς), Φρεντ, Πογκμπά, Μπρούνο Φερνάντες, Ράσφορντ (87’ Μάτα), Γκρίνγουντ (90+3’ Ιγκάλο), Μαρσιάλ.
Ο τελικός θα διεξαχθεί στις 21 Αυγούστου στην Κολονία.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass