«Κάνε μόνος σου το συμβόλαιο»

Ο 29ΧΡΟΝΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΟΣ ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΛΟΒΕΤΣΙΟΣ ΠΟΘΟΣ ΤΗΣ ΑΕΛ

Δημοσίευση: 15 Αυγ 2020 21:08

«Κάνε μόνος σου το συμβόλαιο για τέσσερα χρόνια και έλα να χτίσουμε πάνω σου την ΑΕΛ» αυτά τα λόγια σύμφωνα με πληροφορίες διαμήνυσε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας στον Λαρισαίο παίκτη Δημήτρη Κολοβέτσιο που έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό μετά από θητεία τριών χρόνων.


Ο 29χρονος παίκτης (γεννήθηκε στις 16 Οκτωβρίου 1991) αποτελεί διακαή πόθο της ΑΕΛ όχι μόνο φέτος το καλοκαίρι αλλά και πριν τρία χρόνια όταν του είχε γίνει πρόταση για 525.000 ευρώ για συμβόλαιο τριών ετών.
Ο παίκτης αυτή τη στιγμή μετράει 200 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Super League ξεκινώντας από την ΑΕΛ, ενώ είχε θητεία στην ΑΕΛ την τριετία 2010-2012 (38 συμμετοχές, 2 γκολ) για να ακολουθήσουν τα Γιάννινα, η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός.
Έχει κατακτήσει ένα κύπελλο Ελλάδας με την ΑΕΚ, ενώ ξεκίνησε την καριέρα του από τον Τοξότη και στη συνέχεια πριν πάει στην ΑΕΛ αγωνίστηκε και στην ομάδα του Τυρνάβου.
Θεωρείται ένας παίκτης που δένεται με μια ομάδα και είναι χαρακτηριστικό ότι ουδέποτε έμεινε σε κάποια για μόνο μία χρονιά.
Ο ποδοσφαιριστής σύμφωνα με πληροφορίες έχει προτάσεις στα χέρια του από Τουρκία και Ρωσία αλλά είναι άγνωστο τι θα πράξει.

 

ΣΗΜΕΡΑ Ο ΝΙΚΟΛΙΑΣ
Σήμερα αναμένεται να ενσωματωθεί στο έμψυχο δυναμικό της ΑΕΛ που προετοιμάζεται στα 3-5 Πηγάδια, υπό τις οδηγίες του τεχνικού Μιχάλη Γρηγορίου, ο νεοαποκτηθείς Αλέξανδρος Νικολιάς, ενώ ο Φιοριν Ντουρμισάι θα μπει σε προπονητικό πρόγραμμα με την επιστροφή της ομάδας στη Λάρισα.
Οι δύο αυτοί παίκτες λογικά θα ανακοινωθούν μέχρι τη Δευτέρα. Υπενθυμίζουμε ότι ο Νικολιάς αποκτήθηκε δανεικός από τον Ολυμπιακό για δύο χρόνια, ενώ ο Ντουρμισάι επίσης δανεικός από τον ίδιο σύλλογο για έναν.

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass