Δεύτερος τίτλος για τη Μιχαέλα Λάκη

Η ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΦΟΙΒΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΙΚΤΟ

Δημοσίευση: 11 Αυγ 2020 20:00

Η αθλήτρια του Ο.Α. Φοίβου Λάρισας Μιχαέλα Λάκη έκανε το «double» στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Juniors, καθώς μετά από το μονό στα 16άρια κέρδισε και το μεικτό, με συμπαίκτη τον Γιώργο Χαϊδεμένο.


Στον τελικό του μεικτού διπλού στα 16άρια, η Μιχαέλα Λάκη και ο Γιώργος Χαϊδεμένος επικράτησαν της Ελευθερίας Κούσουλα και του Γιώργου Βάλαρη με 6-3, 6-2, για να κατακτήσουν τον τίτλο.
Η Τυρναβίτισσα αθλήτρια και ο αθλητής του Α.Ο. Πεύκης είχαν ένα εξαιρετικό τουρνουά μαζί και δεν απώλεσαν σετ στην πορεία τους προς τον τίτλο. Είχαν κερδίσει ακόμα τους Ναταλία Κασσή και Νικηφόρο Αναστασιάδη με 6-2, 6-3, τους Ιφιγένεια Καύκα και Γιώργο Δαριβάκη-Κατέμπ με 6-1, 6-3, καθώς και τους Αθηνά Πήττα και Γιάννη Παναγιωτίδη στα ημιτελικά, με 6-2, 7-6.
Η Μιχαέλα Λάκη παρέμεινε αήττητη σε 10 αναμετρήσεις αυτή την εβδομάδα στο ΟΑΚΑ που έγιναν οι αγώνες, καθώς κατέκτησε τον τίτλο και στο μονό των κοριτσιών U16 , κερδίζοντας στον τελικό την περσινή πρωταθλήτρια, Δήμητρα Παύλου, με 6-4, 6-3. Στα υπόλοιπα 5 παιχνίδια της στο μονό πριν από τον τελικό, η 15χρονη αθλήτρια του Φοίβου Μιχαλόπουλου έχασε μόλις 2 games!
Ο συμπαίκτης της, Γιώργος Χαϊδεμένος, σημείωσε δύο νίκες στο μονό των αγοριών U16 και έφτασε μέχρι τη φάση των «16», όπου τον σταμάτησε έπειτα από ένα κλειστό ματς ο Ευγένιος Βασιλάκης, με 7-5, 6-2. Στα διπλά, ο Χαϊδεμένος συνεργάστηκε με τον Αναστάσιο Μανδαλενάκη, φτάνοντας μέχρι τα προημιτελικά, όπου ηττήθηκαν από τους Θοδωρή Μητσάκο και Μάριο Σαμολαδά, αργότερα νικητές του ταμπλό.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass