«Θετικός» στον κορονοϊό ο πρόεδρος της Φόρμουλα Ε

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΒΛΗΘΕΙ

Δημοσίευση: 07 Αυγ 2020 20:05

Ο Ισπανός επιχειρηματίας, Αλεχάντρο Αγκάγκ, δημιουργός και πρόεδρος του πρωταθλήματος της Formula E, ανακοίνωσε στον λογαριασμό του στο Instagram, ότι έχει προσβληθεί από τον κορονοϊό, λίγο μετά το πρώτο ePrix του Βερολίνου.


«Είναι πολύ λυπηρό που έχασα τον πρώτο μου αγώνα στη Φόρμουλα Ε, τον οποίο έπρεπε να παρακολουθήσω από το δωμάτιο του ξενοδοχείου μου στο Βερολίνο. Βρέθηκα θετικός στον κορονοϊό όταν έφτασα εδώ και παρατηρώ το εξαιρετικό πρωτόκολλο που έχει τεθεί σε εφαρμογή. Είμαι στο δωμάτιό μου, για να κρατήσω όλους τους άλλους υγιείς», έγραψε στο μήνυμά του ο Αγκαγκ.
Ο αγώνας της περασμένης Τετάρτης, διεξήχθη χωρίς την παρουσία φιλάθλων και σύμφωνα με τα αυστηρά υγειονομικά μέτρα, λιγότερα από 1.000 άτομα βρέθηκαν στον χώρο του ξενοδοχείου. Ήταν ο πρώτος από μια σειρά έξι αγώνων, σε εννέα ημέρες στην ίδια τοποθεσία, στο παλιό αεροδρόμιο Tempelhof, με τους οποίους θα κλείσει η σεζόν 2019/2020.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass