Ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα δασκάλων

Δημοσίευση: 02 Ιουλ 2014 19:10 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 15:21

 

Ικανοποιητική εμφάνιση πραγματοποίησε η ομάδα ποδοσφαίρου του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας «Κων. Κούμας» στο  17ο Πανελλήνιο Διασυλλογικό  Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης «Ακριτίδεια 2014», που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στην Πρέβεζα.

Η ομάδα σημείωσε  ισοπαλία (1-1) με τη Βέροια , νίκησε (2-1) την ομάδα της Λαμίας, ενώ έχασε με (3-0) από τη Θεσσαλονίκη και (1-0) από την Καβάλα. Αξίζει να σημειωθεί ότι στον αγώνα με την Καβάλα η ομάδα στάθηκε άτυχη, γιατί είχε δοκάρι 5΄ λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα,   το γκολ της Καβάλας σημειώθηκε με πέναλτι   και το ματς διεκόπη 10 λεπτά νωρίτερα λόγω υπερβολικής ζέστης .Έτσι χάθηκε η ευκαιρία- και με ισοπολία - για πρόκριση στα προημιτελικά

Στο  τουρνουά στην Πρέβεζα συμμετείχαν  16 αποστολές από όλη την Ελλάδα (Έβρο, Καβάλα, Ξάνθη, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Φλώρινα-Καστοριά, Κοζάνη, Τρίκαλα, Αγρίνιο, Κέρκυρα, Χαλκίδα, Λαμία, Ιωάννινα, Άρτα ,Ημαθία και Πιερία ) και μια αποστολή από Κύπρο ενώ οι αγώνες  διεξήχθηκαν  στο Δημοτικό Στάδιο Πρέβεζας και στα γήπεδα του Μύτικα, του Λούρου, του Ωρωπού και του Ζαλόγγου.

Την πρώτη θέση κατέκτησε η  Κύπρος , επικρατώντας στο μεγάλο τελικό των Ιωαννίνων με σκορ 4-1. Η σύνθεση της ομάδας της Λάρισας είναι η εξής: Μυλωνάς Γιάννης, Κυρίτσης Γεώργιος, Περιστέρης Νικόλαος, Ντάρης Δημήτριος, Παπαβασιλείου Αθανάσιος, Λαμπίρης Απόστολος, Νικήτας Θεόδωρος, Μαράτος Νικόλαος, Βίτκος Νικόλαος, Μυλωνάς Γεώργιος, Γερόπουλος Περικλής,  Παπαδήμος Ανδριανός και  Αναστόπουλος Σπύρος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass