Η Super League διευκρινίζει

Δημοσίευση: 05 Αυγ 2020 20:05

Από τη Super League ξεκαθάρισαν προς όλους τους τόνους ότι ουδέποτε ο πρόεδρος της Λίγκας, Λεωνίδας Μπουτσικάρης, είπε κατά την τελευταία συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (3/8), πως ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, τοποθετήθηκε υπέρ ή κατά της αναδιάρθρωσης.


Αναλυτικά η θέση της Super League:
«Ουδέποτε ο πρόεδρος της Super League, στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ (σ.σ. Δευτέρα 3/8), είπε ότι ο υφυπουργός Αθλητισμού κ. Αυγενάκης πήρε θέση υπέρ ή κατά της αναδιάρθρωσης.
Ενημέρωσε ότι κατά την πρόσφατη συνάντηση της Επιτροπής της Super League στο Υφυπουργείο, για τη σταδιακή επιστροφή θεατών στα γήπεδα τη νέα σεζόν, ο κ. Αυγενάκης ανέλυσε το σκεπτικό της τροπολογίας του, το οποίο δίνει το δικαίωμα στις διοργανώτριες αρχές να αποφασίσουν οι ίδιες για την τροποποίηση της προκήρυξής τους. Γεγονός το οποίο βρίσκει απόλυτα σύμφωνη, νομικά και ουσιαστικά, τη Super League».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass