Αντίδοτο… στον κορονοϊό είναι η μπάλα στο χωριό!

*«Ξύπνησαν» μνήμες στο 5ο ποδοσφαιρικό αντάμωμα στη Βερδικούσια

Δημοσίευση: 03 Αυγ 2020 20:57

Ούτε ο κορονοϊός δεν στάθηκε ικανός να αποτρέψει τους Βερδικουσιώτες να ανταμώσουν ποδοσφαιρικά, παραμονή του Προφήτη Ηλία (προστάτης του χωριού), στο γήπεδο «Νικόλαος Ι. Μηλιώνης το Καραούλι» εκεί όπου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το

5ο ποδοσφαιρικό αντάμωμα στη Βερδικούσια.
Διαφορετικές γενιές Βερδικουσιωτών τα είπαν… ποδοσφαιρικά-με τις απαραίτητες αποστάσεις- σε μια πραγματική γιορτή του ποδοσφαίρου, όπου ξύπνησαν μνήμες από το ένδοξο παρελθόν και οι συγκινήσεις ήταν έντονες.
Οικοδέσποινα του τουρνουά ήταν η πρωταθλήτρια ομάδα της Βερδικούσιας της περιόδου 1999-2000, η οποία υπό τις οδηγίες του Κώστα Μπακλαβά, κατάφερε να εξασφαλίσει πανηγυρικά την άνοδο στη μεγάλη τοπική κατηγορία, με το ασύλληπτο 15-0-0 στην έδρα της, φιλοξενώντας άψογα τους Νέους της Βερδικούσιας, αλλά και τους Επίλεκτους όπου θριάμβευσαν στη διαδικασία των πέναλτι για δεύτερη συνεχόμενη φορά!
Παίκτες με κοινή καταγωγή τη Βερδικούσια, όπως οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές Κώστας Χατζής (Απόλλων Λάρισας) και Χρήστος Αγρόδημος (Απόλλων Σμύρνης), ήταν ορισμένοι οι οποίοι και τίμησαν με την παρουσία τους τη γιορτή αυτή.
ΤΑ ΤΙΜΩΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ…
Πριν την έναρξη του τουρνουά τιμήθηκαν άνθρωποι που έχουν προσφέρει στην Προοδευτική και πιο συγκεκριμένα οι:
-Γιάννης Παπαγεωργίου, Γιώργος Θάνος, Χρήστος Κατίνας (για την πολύτιμη προσφορά τους στην Προοδευτική Βερδικούσιας).
-Γιάννης Μπαργιώτας (ως ένας από τους μεγαλύτερους σκόρερ της Βερδικούσιας με 104 τέρματα)
…ΤΟ ΣΗΚΩΣΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ
Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος οι Επίλεκτοι Βερδικούσιας κατέκτησαν το τουρνουά στην ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι (στα χάι λάιτς το πέναλτι α λα Πανένκα που εκτέλεσε ο Σ. Γκουρνέλης) επικρατώντας αυτή τη φορά με 7-6 (κ.α. 0-0) των Πρωταθλητών Βερδικούσιας, μετά από ένα συναρπαστικό ματς.
Στο παιχνίδι με το οποίο και άνοιξε η αυλαία του τουρνουά, οι Επίλεκτοι επιβλήθηκαν με 4-2 των Νέων της Βερδικούσιας. Για τους «μπλε» σκόραραν οι Παπαγεωργίου Β., Πανταζής Μ., Πανταζής Η. και Σγουραλής, ενώ για τους «βυσσινί» βρήκαν δίχτυα οι Συνάπαλος Μ. και Χαράλαμπος Ι.
Διαιτητής του αγώνα ήταν η Μένια Μπακλαβά.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΒΕΡΔΙΚΟΥΣΙΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ 99-00 (Κ. Μπακλαβάς): Νυχτερίδας Χ., Μπαρούτας Δ., Γκουρνέλης Ν., Γκουρνέλης Σακ., Κρίκης, Αγρόδημος Γ., Αγριόδημος Μ., Παπαγεωργίου Τζόνης, Κατίνας Ηλ., Παπαγεωργίου Γιωργ., Μπαργιώτας Ι., Κουζιώνης Ι., Δήμκος Ντ., Καφφές Ν., Σβάρνας, Γκαρλόφτης Θ., Δαούλας Ν., Μπομπόλας.
ΕΠΙΛΕΚΤΟΙΒΕΡΔΙΚΟΥΣΙΑΣ (Θ. Δουζένης): Μπαρούτας Αλεξ., Γελαλής Ν., Θάνος Θωμ., Πανταζής Γ., Πανταζής Μ., Πανταζής Η., Χατζής Κ., Αγρόδημος Χρ., Παπαγεωργίου Β., Κουμαντζέλης Ν., Παπαγεωργίου Θ., Φραγκογούλας Μ., Φατούρας Γ., Γελαλής Π., Μπαρούτας Ν., Χατζής Αντ., Νυχτερίδας Χρ., Σγουραλής Η.
ΝΕΟΙ ΒΕΡΔΙΚΟΥΣΙΑΣ (Κ. Μπακλαβάς): Νυχτερίδας Ραφ., Μάνης, Συνάπαλος Χρ., Συνάπαλος Μην., Μπακλαβάς Θ., Μούμος, Χατζής, Καρκατσέλας Σοφ., Ζερδαλής Σπ., Πουρνάρας, Χαράλαμπος Ι., Δαούλας Θ., Κουζιώνης Η., Οικονόμου Ν/Γ, Μιχαλές, Οικονόμου Ν/Αθ., Ζερδαλής Κ., Μπαρούτας Θοδ., Μπλιάμπλιας, Μιχαλές Μ.
*Το τουρνουά διοργανώθηκε με την αρωγή του αθλητικού site «larisagoal.gr» και του δημοσιογράφου-Βερδικουσιώτη στην καταγωγή - Σάκη Γκουρνέλη, ο οποίος στο τέλος έκανε και τις απονομές.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass