Ενθαρρυντικά τα μηνύματα στον Δωτιέα Αγιάς

*ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ – ΨΗΦΙΣΑΝ 123 ΑΤΟΜΑ *ΙΣΧΥΡΗ ΕΝΤΟΛΗ ΣΕ ΚΥΡΙΑΚΟ ΚΑΦΑΝΕΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΘΩΚΟ *ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΟΙ «ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΙ» ΣΤΟ ΝΕΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Α’ ΕΠΣΛ

Δημοσίευση: 02 Αυγ 2020 21:45

Του Άρη Γκουτρουμάνη
Ενθαρρυντικά είναι τα μηνύματα από τον Δωτιέα Αγιάς μετά τις πρόσφατες αρχαιρεσίες που έλαβαν χώρα στον σύλλογο, σύμφωνα με τις προβλέψεις του ισχύοντος αθλητικού νόμου. Η συμμετοχή των μελών του συλλόγου, και όχι μόνο, ήταν εντυπωσιακή

παρά την υπερβολικά υψηλή θερμοκρασία το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης, αλλά και τις δυσκολίες λόγω των υγειονομικών μέτρων κατά της πανδημίας του κορονοϊού. Συνολικά ψήφισαν 123 άτομα, με τον Κυριάκο Καφανέλη να παίρνει ισχυρή εντολή (υπερψηφίστηκε από το συντριπτικά μεγαλύτερο ποσοστό των ψηφισάντων) και ως εκ τούτου θα αναλάβει εκ νέου τον προεδρικό θώκο του συλλόγου, με στόχο να συνεχίσει το έργο που ξεκίνησε την περσινή σεζόν. Αξίζει να σημειωθεί ότι το «παρών» στην εκλογική διαδικασία έδωσε και ο δήμαρχος Αγιάς, Αντώνης Γκουντάρας, καθώς επίσης πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι και πρόεδροι κοινοτήτων, επιβεβαιώνοντας τη στήριξη της δημοτικής αρχής προς την ομάδα.
Το 9μελές Διοικητικό Συμβούλιο του Δωτιέα Αγιάς αποτελείται από νεαρά σε ηλικία άτομα, ένα ακόμα δείγμα της ανανέωσης που επιχειρείται στον σύλλογο. Αναλυτικά το νέο διοικητικό σχήμα του Δωτιέα Αγιάς αποτελούν οι: Κυριάκος Καφανέλης, Κωνσταντίνος-Απόστολος Γουλιόπουλος, Σωτήριος Γκαραβέλης, Κωνσταντίνος Γώγος, Κωνσταντίνος Χαραλάμπου, Σπυρίδων Μακροβασίλης, Ασπασία Σιμούλη, Βασιλική Κελεπούρη και Αλεξάνδρα Τσατσαλίδη.
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΑΦΑΝΕΛΗΣ:
ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΨΗΛΟΙ
Η μεγάλη συμμετοχή στη φετινή εκλογική διαδικασία σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια έδωσε το στίγμα ότι ο σύλλογος αποκτά νέα ώθηση. Αυτό επισήμανε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του Δωτιέα Αγιάς Κυριάκος Καφανέλης, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «η ιστορία της ομάδας επιβάλλει να έχουμε πάντα πρωταγωνιστικό ρόλο. Γι’ αυτό οι κινήσεις που κάναμε φέτος είναι προς αυτήν την κατεύθυνση».
Για να συνεχίσει λέγοντας πως «πλέον ο σύλλογος πρέπει να αποκτήσει μία σταθερή διοίκηση για να αποφύγουμε προβλήματα των προηγούμενων ετών. Άμεση προτεραιότητα μας είναι να αναβαθμίσουμε ουσιαστικά τις ακαδημίες.
Για τον λόγο αυτό ξεκινήσαμε να ανακατασκευάζουμε το γήπεδο στους Νερόμυλους όπου θα είναι η έδρα των ακαδημιών. Ήταν μία πρωτοβουλία της διοίκησης με τη στήριξη της δημοτικής αρχής. Θέλουμε να επενδύσουμε στις ακαδημίες προκειμένου να αναδεικνύουν ταλέντα και να αποτελέσουν τον αιμοδότη της ανδρικής ομάδας.
Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για την συμμετοχή του και την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου και στα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ.».

 

 

 

ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΕ Ο ΣΤ. ΠΑΤΣΙΩΤΟΣ
Συνεχίζοντας τις μεταγραφικές κινήσεις η ομάδα του Δωτιέα Αγιάς προχώρησε στην απόκτηση του Στέλιου Πατσιωτού.
Ο έμπειρος επιθετικός με θητεία σε πολλές ομάδες του νομού, όπως οι Τύρναβος, Σμόλικας Φαλάνης, Δήμητρα Γιάννουλης κ.ά., θα προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες στον τεχνικό Τάσο Μπεριτζά καθώς είναι ένας παίκτης εγνωσμένης αξίας. Ο ίδιος μιλώντας για την μεταγραφή του τόνισε μεταξύ άλλων:
«Είμαι χαρούμενος που θα φορέσω τη φανέλα του Δωτιέα Αγιάς, μιας ιστορικής ομάδας με υψηλούς στόχους στο νέο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΛ. Θέλω να ευχαριστήσω τόσο τον προπονητή κ. Μπεριτζά, όσο και τον βοηθό του κ. Παπαρίζο για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου».
Ο Στέλιος Πατσιωτός που αγωνιζόταν στον Τύρναβο αποτελεί την όγδοη φετινή μεταγραφή των «ερυθρολεύκων». Έχουν ήδη αποκτηθεί οι: Κώστας Μακρής (Κιλελέρ), Κώστας Σούλι, Βασίλης Μάλτζαρης, Στέλιος Παππάς (Φαλανιακός), Δημήτρης Δημολιός (Αγ. Άννα Μαγνησίας), Στέλιος Πατσιωτός (Τύρναβο) και οι 16χρονοι Τσιάμης, Φασούλας (Ελευθεραί).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass