Το Ειρηνοδικείο απέρριψε την αίτηση της ΕΠΟ

*ΓΙΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Δημοσίευση: 09 Ιουλ 2020 21:30

Το Ειρηνοδικείο Αθηνών απέρριψε την αίτηση της ΕΠΟ για αλλαγή του καταστατικού της, ώστε να διενεργηθούν πρόωρες εκλογές στην Ομοσπονδία, όπως είχε αποφασιστεί στην Έκτακτη Γενική της Συνέλευση, χωρίς όμως να έχει γίνει γνωστός ο λόγος της απόρριψης.


Θυμίζουμε πως αύριο Παρασκευή (10/7) θα εκδικαστεί και η αίτηση του Ολυμπιακού στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ για την συγκεκριμένη υπόθεση, όμως οι... εξελίξεις τρέχουν.
Οι Πειραιώτες και άλλες πέντε Ενώσεις στην έκτακτη Γ.Σ. της ΕΠΟ είχαν υποβάλει ένσταση, θεωρώντας ότι οι εκλογές θα έπρεπε να μεταφερθούν για το 2021, όταν και θα έχει συμπληρώσει τετραετία η νυν εκλεγμένη διοίκηση του Βαγγέλη Γραμμένου (είχε εκλεγεί το 2017 μετά τους 10 μήνες της ΠΔΕ).
Παρ’ όλα αυτά, με μεγάλη πλειοψηφία πέρασε η τροποποίηση του καταστατικού, όμως ήρθε το... stop από το Ειρηνοδικείο και έτσι δεν θα διενεργηθούν πρόωρες εκλογές ως τον Οκτώβριο.
Κανείς δεν γνωρίζει το τι μέλλει γενέσθαι στη συνέχεια. Προφανώς, η αίτηση δεν ήταν συμβατή με τη νομοθεσία, γι’ αυτό και ήταν απορριπτική και σίγουρα θα έχει ενδιαφέρον η επόμενη μέρα, μιας και οι πρόωρες εκλογές αποτελούσαν επιθυμία και των διεθνών συνομοσπονδιών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass