Νέος πρόεδρος του Αχιλλέα Φ. ο Νίκος Τσιανάκας

ΑΝΑΝΕΩΣΑΝ ΧΡ. ΚΑΠΕΛΙΑΝΗΣ ΚΑΙ ΑΠ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ *ΑΝΕΜΟΣ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ ΠΝΕΕΙ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΩΝ ΦΑΡΣΑΛΩΝ

Δημοσίευση: 01 Ιουλ 2020 20:04

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο "Ε") Του Γ. Γκαντέλου
Η δεύτερη γενική συνέλευση του Αχιλλέα Φαρσάλων καρποφόρησε και

μετά από την αποχώρηση του μέχρι πρότινος προέδρου Θανάση Λέφα από τον προεδρικό θώκο, ένα άλλο γνώριμο πρόσωπο της επαρχίας αναλαμβάνει τα ηνία του ιστορικού σωματείου του Αχιλλέα Φαρσάλων.
Στην τελευταία Γ.Σ., λοιπόν, αποφασίστηκε ομόφωνα ότι νέος πρόεδρος της ομάδας θα είναι ο Νίκος Τσιανάκας,  επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στην κατασκευή αθλητικών δαπέδων. Όσον αφορά στο κομμάτι της ενασχόλησής του με τα κοινά του Αχιλλέα Φαρσάλων, έχει διατελέσει επί σειρά ετών μέλος των διοικήσεων, αλλά και υποστηρικτής της ομάδας,  συμμετέχοντας ενεργά δίπλα στις διοικήσεις των τελευταίων ετών.
Η απόφαση για την ανάληψη του θώκου από τον κ. Τσιανάκα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, προκύπτει ότι έγινε με την απόλυτα σύμφωνη γνώμη όλων των εμπλεκομένων στο νέο Δ.Σ. της ομάδος. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η διοικητική ομάδα που θα βρεθεί στο πλευρό του και θα πλαισιώσει το νέο εγχείρημα του ιστορικού συλλόγου είναι όλοι τους άνθρωποι που έχουν γνώμονα το καλό του Αχιλλέα Φαρσάλων, ενώ οι περισσότεροι εξ αυτών έχουν βοηθήσει τον σύλλογο, είτε σε διοικητικά πόστα, είτε ως υποστηρικτές και έχουν σταθεί στο πλευρό πολλών διοικήσεων.
Μέχρι στιγμής στο νέο αυτό εγχείρημα αναμένεται να βρεθούν στο νέο Δ.Σ. οι κ. Γιαννολόπουλος Ηλίας, Μπερσιάνης Βασίλης, Γιαννακόπουλος Παναγιώτης, Γκόβαρης Θοδωρής, Δερέκας Χρήστος, Σκαντζούρης Χρήστος, Δημακόπουλος Θοδωρής, ενώ υπάρχουν επαφές και ζυμώσεις με στόχο την ένταξη και άλλων μελών στο νέο Δ.Σ. Οι ρόλοι που θα έχουν οι εμπλεκόμενοι αναμένεται να ανακοινωθούν όταν ολοκληρωθεί το «παζλ» του Δ.Σ. με τις πρώτες ενδείξεις να είναι απολύτως ενθαρρυντικές σε πολύπλευρα ζητήματα.
Το πρώτο και βασικό ζήτημα που απασχόλησε ήταν η ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή της ομάδος Χρήστο Καπελιάνη και τον άμεσο συνεργάτη του Αποστόλη Παπαδόπουλο, κάτι το οποίο οι άνθρωποι της διοίκησης του Δ.Σ. έθεσαν σε πρώτο πλάνο και το υλοποίησαν άμεσα.
Συγκεκριμένα, εξέφρασαν ομόφωνα τη στήριξή τους και την επιθυμία τους για τη συνέχιση της συνεργασίας με το τεχνικό επιτελείο, το οποίο την περσινή σεζόν κατάφερε να βγάλει τον Αχιλλέα από το αγωνιστικό τέλμα. Με τον κ. Καπελιάνη στον πάγκο του ο Αχιλλέας Φαρσάλων ολοκλήρωσε τη σεζόν στη 10η θέση με 29 βαθμούς μετά από 24 αγωνιστικές, με τον έμπειρο τεχνικό να αναλαμβάνει τον σύλλογο με 2 βαθμούς την 7η αγωνιστική.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δ.Σ. του Αχιλλέα Φαρσάλων:
«Η διοίκηση της ομάδος μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον προπονητή της ομάδος Χρήστο Καπελιάνη και τον άμεσο συνεργάτη του Αποστόλη Παπαδόπουλο. Η συνεργασία με τους δύο προπονητές ήταν άψογη την περσινή σεζόν και η απόφαση της ανανέωσης είναι κοινή από όλο το Δ.Σ. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο τους με υγεία».

ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ
Η διοίκηση και οι άνθρωποι που «τρέχουν» τον σχεδιασμό της νέας σεζόν σε συνεννόηση με το τεχνικό δίδυμο και αποδεικνύοντας την όρεξη, τον συντονισμό και την υγεία που αποπνέει το νέο Δ.Σ. μέσα σε ελάχιστο χρόνο δείχνουν έμπρακτα την ετοιμότητά τους και το στοχευόμενο πλάνο τους.
Συγκεκριμένα, μετά από συντονισμένες προσπάθειες και συζητήσεις τη φανέλα του Αχιλλέα Φαρσάλων θα φορούν και την ερχόμενη σεζόν ποδοσφαιριστές «μπαρουτοκαπνισμένοι» στα δρώμενα των Μυρμιδόνων αλλά και νέοι ποδοσφαιριστές ταλαντούχοι και εξελίξιμοι. Με τα κιτρινόμαυρα του Αχιλλέα Φαρσάλων θα αγωνίζονται συγκεκριμένα οι εξής ποδοσφαιριστές: Γιώργος Κομισόπουλος, Χρήστος Τλούπας, Θανάσης Τσούλης, Ντίνος Κατσανάκης, Χρήστος Μπερσιάνης, Δημήτρης Τσούλης, Γιάννης Πατσιούρας, Δημήτρης Αναγνώστης, Σωτήρης Παπακωνσταντίνου, Ανδρέας Καναβός, Μένιος Κυριαζόπουλος, Μάριος Μπαϊράμι και Βαλάντης Μαργαρίτης. Μετά την ανακοίνωση των ανανεώσεων εκ μέρους των ποδοσφαιριστών έκανε δηλώσεις ο αρχηγός της ομάδος Γιώργος Κομισόπουλος(φωτ.), ο οποίος τόνισε τα εξής: «Η νέα αυτή προσπάθεια πρέπει να μας βρει όλους ενωμένους και μαζί. Το νεοσύστατο Δ.Σ., ο πρόεδρος κ. Τσιανάκας, τα υπόλοιπα στελέχη και φυσικά οι προπονητές δείχνουν από την αρχή ότι πιστεύουν στον «κορμό» της ομάδος ώστε να «χτίσουμε» μαζί το νέο πλάνο. Εμείς με σοβαρότητα, δουλειά, υπομονή και ενωμένοι θα πρέπει να δικαιώσουμε την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό μας. Όλοι μαζί διοίκηση, προπονητές, ποδοσφαιριστές και κόσμος πρέπει να δώσουμε ο καθένας τον καλύτερο εαυτό του σε αυτή την προσπάθεια του ιστορικού Αχιλλέα Φαρσάλων. Είμαι σίγουρος για την επιτυχία, το έχουμε ξανακάνει».

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΠΕΛΙΑΝΗΣ: «Οπου σε θέλουν πρέπει να μένεις»

Ο Χρήστος Καπελιάνης στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανανέωση της συνεργασίας με τον Αχιλλέα Φαρσάλων τόνισε τα εξής: «Αποτελεί τιμή και χαρά για εμένα η πρόταση ανανέωσης με τον Αχιλλέα Φαρσάλων. Την περσινή σεζόν η πρόταση ήρθε σε ένα σημείο που αγωνιστικά η ομάδα έψαχνε να βρει τις λύσεις σε αρκετά ζητήματα. Με πολλή δουλειά και με μεγάλη προσήλωση όλοι στον στόχο καταφέραμε να πετύχουμε την ανάταση της ομάδος. Η συνεργασία τόσο με τον άμεσο συνεργάτη μου τον Αποστόλη Παπαδόπουλο όσο και με τη διοίκηση και όλα τα παιδιά ήταν άψογη και οι βάσεις έχουν ήδη τεθεί. Πλέον, γνωρίζοντας τις περσινές αδυναμίες, θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί συλλογικά για τη δημιουργία μιας ομάδας αντάξιας του ονόματος αλλά και της ιστορίας της. Ευχαριστώ τη Διοίκηση για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου. Όταν κάπου σε θέλουν και στο δείχνουν έμπρακτα πρέπει να μένεις». Εντός των επόμενων ημερών αναμένονται και οι ανακοινώσεις και για ανανεώσεις ποδοσφαιριστών.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass