Παρελθόν για τον Σμόλικα ο Αλέξανδρος Κακαζούκης

ΛΥΘΗΚΕ ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΕΙ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Δημοσίευση: 26 Ιουν 2020 20:13

Μετά από μία σημαντική προσφορά στον Σμόλικα Φαλάνης, ο Αλέξανδρος Κακαζούκης αποτελεί παρελθόν για την ομάδα καθώς οι δύο πλευρές έλυσαν κοινή συναινέσει τη συνεργασία τους.

Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Ο Σμόλικας ανακοινώνει την κοινή λύση συνεργασίας με τον Αλέξανδρο Κακαζούκη. Ένας ποδοσφαιριστής που αποτέλεσε παράδειγμα προς μίμηση για τα νέα παιδιά στην ομάδα μας και πρόσφερε και με το παραπάνω, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν θα φορά τα «πράσινα» τη νέα αγωνιστική περίοδο. Η διοίκηση τον ευχαριστεί θερμά για την παρουσία του στον σύλλογο. Για τον Αλέξανδρο η πόρτα του Σμόλικα θα είναι πάντα ανοιχτή. Ευχόμαστε καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική του καριέρα».

 

ΑΝΑΝΕΩΣΕ Ο ΜΠ. ΛΑΛΛΟΣ
Εν τω μεταξύ στον Σμόλικα Φαλάνης θα συνεχίσει τη νέα σεζόν ο Μπάμπης Λάλλος ο οποίος ανανέωσε τη συνεργασία του με τους «πράσινους». Η σχετική ανακοίνωση:
«Η τρίτη ανανέωση ποδοσφαιριστή για την ομάδα μας είναι ο Μπάμπης Λάλλος! Ο 21χρονος αμυντικός μέσος θα βρίσκεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον Σμόλικα, καθώς η διοίκηση ήρθε σε συμφωνία μαζί του για ανανέωση και τη νέα χρονιά. Συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς ο σχεδιασμός του Σμόλικα κι έπεται συνέχεια».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass