Παράταση ενός μήνα για τη δήλωση συμμετοχής

ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΕΣΑΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ BASKET LEAGUE

Δημοσίευση: 26 Ιουν 2020 20:37

Παράταση μέχρι τις 30 Ιουλίου θα έχουν οι ΚΑΕ της Basket League για να δηλώσουν συμμετοχή στο πρωτάθλημα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου (2020-21).

Αυτό αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ στη χθεσινή συνεδρίασή του. Αρχικά, η προθεσμία για την κατάθεση των απαραίτητων δικαιολογητικών έληγε στις 30 Ιουνίου, με το Συμβούλιο να λαμβάνει υπ’ όψιν τις δεδομένες δυσκολίες και να δίνει παράταση ενός μήνα στα μέλη.
Συγκεκριμένα, απαιτούνται νομοθετικές ρυθμίσεις για να ισχύσουν ορισμένα από τα κριτήρια. Επιπλέον, στις 30 Ιουλίου, κατά την ετήσια γενική συνέλευση, θα θεσμοθετηθούν τα κριτήρια του κανονισμού του ΕΣΑΚΕ, τα οποία θα συμπεριληφθούν στο νέο αθλητικό νομοσχέδιο που θα ψηφιστεί εντός του επόμενου μήνα.
Για πρώτη φορά, στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ βρισκόταν ο νέος πρόεδρος της ΚΑΕ Προμηθέας, Κώστας Μπακαλάρος.

 

«ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΑΝΤΙΟ …ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΕΠΑΝΙΔΕΙΝ»
Ο ΕΣΑΚΕ αποχαιρέτησε δημόσια το Ρέθυμνο και τον Ήφαιστο Λήμνου που δήλωσαν αδυναμία να συνεχίσουν στην Basket League. Μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης του Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ, η διοργανώτρια Αρχή εξέδωσε τη συγκεκριμένη ανακοίνωση:
«Στη σημερινή (σ.σ. χθεσινή) συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ τα μέλη κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης, Κώστας Κώτσης, εκ μέρους των ομάδων τους, του Ρεθύμνου Cretan Kings και Ηφαίστου Λήμνου αντίστοιχα, αποχαιρέτησαν την EKO Basket League και τον Σύνδεσμο τονίζοντας ότι: «Δεν λέμε αντίο αλλά στο επανιδείν».
Ο ΕΣΑΚΕ και ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλος αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν τις ομάδες, τις διοικήσεις, τους ιδιοκτήτες και κυρίως τους φιλάθλους των Ρεθύμνου Cretan Kings, Ηφαίστου Λήμνου για την προσφορά και την υποστήριξή τους στο Πρωτάθλημά μας.
Οι δύο ομάδες όχι μόνο έδωσαν νέα πνοή στην EKO Basket League. Όχι μόνο έγραψαν τη δική τους ιστορία και αποτέλεσαν λαμπροί εκπρόσωποι της περιφέρειας, αλλά επιπλέον επέδειξαν σπάνιο ήθος. Γι’ αυτό και με τη σειρά μας, δεν λέμε αντίο στο Ρέθυμνο Cretan Kings και τον Ήφαιστο Λήμνο, αλλά στο επανιδείν».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass