Απένειμε τα εύσημα στους παίκτες του

Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΕΛ Μ. ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ «ΒΥΣΣΙΝΙ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ

Δημοσίευση: 26 Ιουν 2020 21:05

Επιστροφή στη δράση για τους παίκτες της ΑΕΛ, οι οποίοι μετά το διήμερο ρεπό που τους δόθηκε, βρέθηκαν χθες στα Δένδρα ξεκινώντας την προετοιμασία για το εκτός έδρας παιχνίδι της προσεχούς Δευτέρας με τον Ατρόμητο.

Το κλίμα ήταν πολύ καλό στις τάξεις των «βυσσινί», απόρροια της πολύ καλής εικόνας και της προσπάθειας που κατέβαλαν στο τελευταίο παιχνίδι των πλέι άουτ με τον Βόλο. Αυτό επισήμανε και ο τεχνικός Μιχάλης Γρηγορίου, ο οποίος μιλώντας στους παίκτες του πριν την έναρξη της προπόνησης τους απένειμε τα εύσημα για τη νίκη της ομάδας και την απόδοσή τους ειδικά στο β’ ημίχρονο του αγώνα με τον Βόλο. Παράλληλα, ο τεχνικός της ΑΕΛ ζήτησε να συνεχίσουν με τον ίδιο ρυθμό διεκδικώντας τη νίκη και στα υπόλοιπα παιχνίδια, αφού η ομάδα βρίσκεται μέσα στον στόχο της 7ης θέσης.
Όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι της περασμένης Δευτέρας ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά. Ατομικό πρόγραμμα είχαν οι Μόρας και Πινακάς.

 

ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE Ο ΤΟΡΖΕ
Ο Γκάμπριελ Τόρζε της ΑΕΛ συμπεριλήφθηκε στην καλύτερη ενδεκάδα της 3ης αγωνιστικής των play off και play out της Super League. Σύμφωνα με το επίσημο παιχνίδι Fantasy της Διοργανώτριας η καλύτερη ενδεκάδα προκύπτει από τα στατιστικά δεδομένα του κάθε αγώνα. Σε αυτήν της 3ης αγωνιστικής των Play Off/Play Out υπάρχουν τρεις ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, Ελαμπντελαουί, Γκιλιέρμε, Ελ Αραμπί, δύο ποδοσφαιριστές της Ξάνθης, Τζουρίτσκοβιτς, Ντε Αμορίμ, ενώ την ενδεκάδα συμπληρώνουν οι Φερνάντες (Παναιτωλικός), Πασαλίδης (Αστέρας Τρίπολης), Ρισβάνης (Ατρόμητος Αθ.), Γκάμα (Άρης), Τόρζε (ΑΕΛ) και Ολιβέιρα (ΑΕΚ).

 

Ο ΑΡ. ΒΑΤΣΙΟΣ «ΣΦΥΡΙΖΕΙ» ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ
Ο Αριστείδης Βάτσιος (Δυτ. Αττικής) ορίστηκε να διευθύνει τον αγώνα της 4ης αγωνιστικής των πλέι άουτ της Super League ανάμεσα στον Ατρόμητο και την ΑΕΛ, που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 29/6 στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου (20:00). Βοηθοί του ορίστηκαν οι κ. Μ. Δημόπουλος (Δυτ. Αττικής) και Δ. Φίλος (Βοιωτίας), 4ος διαιτητής θα είναι ο κ. Γ. Τζοβάρας (Φθιώτιδας), διαιτητής VAR ο κ. Κ. Κοτσάνης (Δράμας), AVΑR ο κ. Αν. Μεϊντάνας (Αχαΐας) και παρατηρητής διαιτησίας ο κ. Π. Μαυρόπουλος (Μακεδονίας).
Αναλυτικά οι διαιτητές στους αγώνες των πλέι άουτ:
ΣΑΒΒΑΤΟ 27/6
19:15, Πανιώνιος-Ξάνθη (Novasports 1 HD): Κομίνης (Θεσπρωτίας), Μπαλτάς (Αχαΐας), Κόλλιας (Ηπείρου), 4ος Κουμπαράκης (Θράκης), VAR Φωτιάς (Πέλλας), AVAR Παπαδάκης (Ηρακλείου).
ΚΥΡΙΑΚΗ 28/6
19:30, Παναιτωλικός-Αστέρας Τρίπολης (ΕΡΤ Sports HD): Τσαγκαράκης (Χανίων), Νικολακάκης (Ηρακλείου), Αϊνάλης (Μακεδονίας), 4ος Μαλούτας (Ημαθίας), VAR Ευαγγέλου (Αθηνών), AVAR Σπυρόπουλος (Ανατολικής Αττικής).
ΔΕΥΤΕΡΑ 29/6
19:30, Βόλος-Λαμία (Novasports 1 HD): Κατσικογιάννης (Ηπείρου), Πάγκαλος (Λασιθίου), Καλαμπόκης (Αιτ/νίας), 4ος Βρέσκας (Πιερίας), VAR Σέζος (Κιλκίς), AVAR Σαμοΐλης (Αθηνών)
20:00, Ατρόμητος-ΑΕΛ (ΕΡΤ Sports HD): Βάτσιος, Δημόπουλος (Δυτ. Αττικής), Φίλος (Βοιωτίας), 4ος Τζοβάρας (Φθιώτιδας), VAR Κοτσάνης (Δράμας), AVAR Μεϊντάνας (Αχαΐας).

 

ΚΛΕΜΕΝ ΚΑΙ ΤΣΒΑΪΕΡ ΣΕ ΟΑΚΑ ΚΑΙ «ΚΛ. ΒΙΚΕΛΙΔΗΣ»
Η κεντρική επιτροπή διαιτησίας της ΕΠΟ ανακοίνωσε τον ορισμό ξένων από την Elite κατηγορία της UEFA για τα ντέρμπι Αρη-ΠΑΟΚ και ΑΕΚ-Ολυμπιακού, για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ. Συγκεκριμένα το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης θα διευθύνει ο γνώριμος Γερμανός, Φέλιξ Τσβάιερ, που πέρυσι είχε διευθύνει τον τελικό του Κυπέλλου ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Στη θέση του 4ου διαιτητή ορίστηκε ο Λαρισαίος Θανάσης Τζήλος. Στη «μάχη» ΑΕΚ-Ολυμπιακού ορίστηκε ο Γάλλος Κλεμέν Τουρπέν. Αναλυτικά:
ΣΑΒΒΑΤΟ 27/6
21:30, ΟΦΗ-Παναθηναϊκός (Novasports 2 HD): Καραντώνης (Ημαθίας), Κουρομπύλια (Δυτ. Αττικής), Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας), 4ος Τσαμούρης (Πειραιά), VAR Σκουλάς (Θεσσαλίας), AVAR Πάτρας (Μακεδονίας).
ΚΥΡΙΑΚΗ 28/6
19:15, Άρης-ΠΑΟΚ (Novasports 1 HD): Τσβάιερ, Σίφνερ, Ακμίλερ (Γερμανία), 4ος Τζήλος (Λάρισας), VAR Στέγκεμαν (Γερμανία), AVAR Μπούξμπαουμ (Αν. Αττικής).
21:30, ΑΕΚ-Ολυμπιακός (Novasports 1 HD): Τουρπέν, Ντανός, Γκριγκόρ (Γαλλία), 4ος Μανούχος (Αργολίδας), VAR Μπρισάρ, AVAR Ντελαζό (Γαλλίας).

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass