Εκλέγει νέα διοίκηση ο Φιλοκτήτης Μελιβοίας

*ΜΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΤΟ ΕΝΔΟΞΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥ...

Δημοσίευση: 24 Ιουν 2020 20:02

Εκλογική γενική συνέλευση για την ανάδειξη της νέας διοίκησης του Συλλόγου προγραμμάτισε για μεθαύριο Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020 ο Φιλοκτήτης Μελιβοίας, με τη διαδικασία να λαμβάνει χώρα στο Δημοτικό Σχολείο Μελιβοίας μεταξύ των ωρών 18.30-21.00.


Με την ευκαιρία αξίζει να γίνει ένα νοερό «flash back» στο παρελθόν του Συλλόγου που αναγνωρίστηκε επίσημα το 1973 και από τότε με διάφορες διακυμάνσεις δίνει το παρόν στις ποδοσφαιρικές διοργανώσεις της ΕΠΣ Λάρισας και όχι μόνον.
H δημοσιευόμενη φωτογραφία, που έχει ...ηλικία 34 ετών, αποτυπώνει σε μεγάλο βαθμό την ίδια την ιστορία του Φιλοκτήτη, καθώς διακρίνονται σε αυτήν ως ποδοσφαιριστές - κατά την εποχή που τέθηκαν οι βάσεις της μετέπειτα εξέλιξης - τρεις πρώην πρόεδροι, δύο εν ενεργεία προπονητές, αλλά και ένας «ισόβιος» δήμαρχος.
Πρόεδροι διετέλεσαν οι εικονιζόμενοι Σταύρος Τσιάπανος (αδικοχαμένος στα 34 του χρόνια, ενώ το όνομά του έχει δοθεί πλέον στο Δημοτικό γήπεδο Μελιβοίας), Μιλτιάδης Τσιοφλίκης (επικεφαλής του Συλλόγου κατά την τετραετία 2004-2008, οπότε ο Φιλοκτήτης έγραψε σελίδες δόξας στη Δ' Εθνική) και Αντώνης Δημηνίκος, ενώ ως προπονητές εργάζονται ο Δημήτρης Παπαρίζος (υπεύθυνος ακαδημιών στις Σέρρες, όπου έχει εγκατασταθεί τα τελευταία χρόνια) και ο Μιλτιάδης Ζιάκας (νυν τεχνικός της ομάδας Κ-19 της ΠΑΕ ΑΕΛ).
Φυσικά, εμβληματική φυσιογνωμία αποτελεί ο τότε 17χρονος Αντώνης Γκουντάρας που, οκτώ χρόνια αργότερα, αναδείχθηκε κοινοτάρχης Μελιβοίας και από τότε εκλέγεται ανελλιπώς ως δήμαρχος του καποδιστριακού Δήμου Μελιβοίας και του καλλικρατικού Δήμου Αγιάς. Παρά, όμως, τη δεδομένη ολόψυχη ενασχόλησή του με την αυτοδιοίκηση, παραμένει λάτρης του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, ενώ κατέγραψε και μία συμμετοχή σε αγώνα Κυπέλλου της διακοπείσης περιόδου, διανύοντας πλέον το 51ο έτος της ηλικίας του!
*Στη φωτογραφία διακρίνονται οι Κεραμιδόγλου (προπονητής), Φίλ.Μούμος, Μ.Τσιοφλίκης, Β.Χαρατσής, Δ.Παπαρίζος, Δήμος Χαρατσής, Ι.Καραμάνης (όρθιοι) και Αντ.Γκουντάρας, Αντ.Δημηνίκος, Χρ.Δουβώρης, Μ.Ζιάκας, Στ.Τσιάπανος (καθήμενοι).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass