ΔΑΝΕΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Παίρνει Αποστολίδη η ΑΕΛ ΓΣ

* ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΥΚΗ

Δημοσίευση: 01 Ιουλ 2008 2:16 | Τελευταία ενημέρωση: 02 Σεπ 2015 9:44

Του Κ. Γκιάστα

Μια ανάσα από την απόκτηση του Γιώργου Αποστολίδη, με μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό, βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες η ΑΕΛ ΓΣ. Ο παίκτης έχει παρελθόν στην πόλη της Λάρισας αφού αγωνιζόταν στην Ολύμπια για δύο χρόνια. Ο Ολυμπιακός είχε πολλές προτάσεις για τον νεαρό πλέι μέικερ αλλά επέλεξε τη λαρισινή ομάδα λόγω των πολύ καλών γνωριμιών της ΑΕΛ ΓΣ. Ο Αποστολίδης είναι γεννημένος το 1984 και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με τις ομάδες του ΠΑΟΚ, του Ηρακλή και της Ολύμπιας. Μάλιστα έχει πολλές διακρίσεις με τις Εθνικές Ομάδες Εφήβων και Νέων Ανδρών. Με την Εφήβων έχει ένα Χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ του 2002 και ακόμη ένα στο Μουντομπάσκετ του 2003 στη Θεσσαλονίκη.

Με την Εθνική Νέων Ανδρών κατέκτησε ένα Αργυρό μετάλλιο στο Μουντομπάσκετ του 2005, στην Αργεντινή.

Εν τω μεταξύ, έντονο είναι και το ενδιαφέρον για ακόμη ένα παίκτη του Ολυμπιακού τον 28χρονο Παναγιώτη Καυκή. Ο Καυκής έχει συμβόλαιο ακόμη ένα χρόνο με τον Ολυμπιακό και αν αποκτηθεί θα γίνει με τον ίδιο τρόπο. Έχει ύψος 1.97 και παίζει ως γκαρντ. Στο παρελθόν έχει παίξει σε Αετό Καλλιθέας, Ηλυσιακό, Μακεδονικό, Απόλλων Πατρών και Πανιώνιο. Έχει ένα Αργυρό μετάλλιο στους Μεσογειακούς αγώνες το 2005 με τη Β’ Εθνική Ανδρών και μια 2η θέση στο ULEB Cup το 2005 με τον Μακεδονικό.

Αύριο έρχεται στη θεσσαλική πρωτεύουσα ο Βαγγέλης Αλεξανδρής. Ο προπονητής των «βυσσινί» έχει πάρει τις απαντήσεις που χρειάζεται και δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να έχουμε ανακοινώσεις.

ΠΕΡΙ ΛΙΓΚΑΣ...

Δύσκολα εξάλλου θα πει το «ναι» η ΑΕΛ ΓΣ στην πρόταση που δέχτηκε για να συμμετάσχει στη Βαλκανική Λίγκα. Η άποψη που υπάρχει στους κύκλους της ομάδας είναι πως τα παιχνίδια είναι πολλά και οι παίκτες θα καταπονηθούν με τόσα συνεχόμενα ματς. Αλλωστε να μην ξεχνάμε πως τα ονόματα των αντιπάλων δεν είναι και αυτά που θα μπορέσουν να φέρουν χρήματα στα ταμεία της ομάδας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass