ΑΡΧΙΣΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΕΝΤΑΤΙΚΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Με υψηλούς στόχους ο Φοίβος

*Σήμερα το πρώτο φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Δίλοφο στη Νίκαια

Δημοσίευση: 02 Σεπ 2015 8:02

 

 

 

Η ομάδα μπάσκετ του Φοίβου ξεκίνησε στο Αλκαζάρ την προετοιμασία της για τη σεζόν 2015-16. Ο σύλλογος στον οποίο θα είναι και φέτος προπονητής ο Θοδωρής Κουτρούλης έχει φυσικά υψηλούς στόχους τόσο στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑΘ αλλά και στο πρωτάθλημα εφήβων το οποίο είχε κατακτήσει την περασμένη περίοδο .

Οι νεαροί παίχτες του Φοίβου προπονούνται καθημερινά με διπλές προπονήσεις, πέρασαν και από τις απαραίτητους ιατρικούς ελέγχους, ενώ έχουν ήδη προγραμματιστεί και τα πρώτα φιλικά με αντιπάλους τον Δίλοφο σήμερα στη Νίκαια και με τον Έσπερο που αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική στις 09/09 στη Λαμία.

Ο προπονητής Θοδωρής Κουτρούλης μιλώντας για τη νέα σεζόν επισήμανε: «Να ευχηθούμε να έχουμε καλή χρονιά με υγεία για όλους. Στον Φοίβο στόχος είναι η εξέλιξη των παιχτών  μέσα από τις προπονήσεις και τα παιχνίδια. Με σκληρή δουλειά θα καταφέρουμε να εκπληρώσουμε τους στόχους μας, χωρίς να προδώσουμε τη φιλοσοφία μας και να δίνουμε ευκαιρίες σε νεαρούς παίχτες».

Από τον Φοίβο τη φετινή περίοδο αποκτήθηκαν οι Ευαγγελούλης Τεοκλής, Μπαβέτσας Κων/νος, Τσιούλκας Γιάννης, Ζωγάκης Χρήστος, Καλογρίτσας Θωμάς, Γκουλιάκος Παναγιώτης, Σκουλίδης Γιώργος και Κολλάτος Φώτης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass