Επέστρεψε για να μείνει στην Α’ ΕΠΣΛ η Δήμητρα Γιάννουλης

ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ Ν. ΧΡΟΝΗ -ΑΘ. ΔΟΥΖΕΝΗ - Ι. ΚΟΒΟΥΣΟΓΛΟΥ: ΣΥΝΕΧΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΣΓΕΙΩΜΕΝΟΙ

Δημοσίευση: 14 Ιουν 2020 21:08

Αήττητη ανέβηκε πανηγυρικά στην Α’ τοπική κατηγορία ποδοσφαίρου η Δήμητρα Γιάννουλης, η οποία οργανώνεται για την καινούρια αγωνιστική περίοδο 2020-2021.


Οι «Πράσινοι» επέστρεψαν σε μια γνώριμη γι’ αυτούς κατηγορία, συνειδητοποιώντας πως τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα για να υλοποιηθούν οι στόχοι, όμως η ομάδα θα «κτιστεί» πάνω σε γερές βάσεις για να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της.
Χαρακτηριστικές είναι και οι δηλώσεις του παλαίμαχου γκολκίπερ Γιάννη Κοβούσογλου, ο οποίος επανεξελέγη πρόεδρος στην ομάδα και τόνισε τα εξής: «Χρειάζεται να είμαστε προσγειωμένοι και με συνεχή προσπάθεια θα επιδιώξουμε να έχουμε μια αξιοπρεπή παρουσία στην Α’ τοπική κατηγορία.
Σίγουρα τα καινούρια δεδομένα στο ποδόσφαιρο λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, κάνουν ακόμη πιο δύσκολο το έργο των ερασιτεχνικών σωματείων, που θα αναζητήσουν πόρους για να επιβιώσουν.
Όμως ευελπιστούμε πως με την κοινή προσπάθεια όλων, θα καταφέρουμε να λειτουργήσουμε υπεύθυνα, με γνώμονα την όσο το δυνατόν καλύτερη παρουσία μας».
Το νέο διοικητικό συμβούλιο της Δήμητρας μετά τις αρχαιρεσίες που έγιναν πριν από λίγες ημέρες, συγκροτήθηκε σε σώμα με την παρακάτω σύνθεση:
Γιάννης Κοβούσογλου πρόεδρος, Γεώργιος Σκιαδόπουλος αντιπρόεδρος, Νικόλαος Τσακνάκης γενικός γραμματέας, Βάιος Ζερδαλής ειδικός γραμματέας, Βασίλειος Γκανάβας ταμίας, Ευγένιος Μαλαβιέζος γενικός αρχηγός, Δημήτριος Καρέλας έφορος, Φραγκούλης Λακερδάς και Κώστας Δαούλας υπεύθυνοι τμημάτων υποδομής.

 

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ Ν. ΧΡΟΝΗΣ-ΑΘ. ΔΟΥΖΕΝΗΣ
Για 3ο συνεχόμενο χρόνο στο τιμόνι της ομάδας θα βρίσκονται ο Νίκος Χρόνης με τον Θανάση Δουζένη, δύο νέοι προπονητές που έχουν φιλοδοξίες και το έργο τους εκτιμήθηκε ιδιαίτερα από τη διοίκηση του συλλόγου.
Οι Νίκος Χρόνης και Θανάσης Δουζένης θα δουλεύουν λοιπόν καθημερινά στο γήπεδο της Γιάννουλης όταν ξεκινήσει η προετοιμασία, προκειμένου η ομάδα να παρουσιαστεί έτοιμη στο ερχόμενο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΛ και να πραγματοποιήσει τους στόχους της.
Μεταγραφές δεν θα γίνουν για λόγους εντυπωσιασμού και θα αποκτηθούν παίκτες που θα ταιριάζουν με τη φιλοσοφία της ομάδας.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass