ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ:

Στοιχηματισμός και λαμόγια…

Δημοσίευση: 14 Ιουν 2020 20:49

«Περί Στοιχηματισμού 3 φορές το είχα κάνει θέμα στο διοικητικό συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ και δεν άνοιξε ρουθούνι και άλλα πολλά… δεν μετανιώνω ποτέ που ασχολήθηκα με το Μπάσκετ, μετανιώνω που κάποια λαμόγια του συστήματος μας κατάντησαν να μην έχουμε ομάδα!», αυτό έγραψε ο πρόεδρος της ΚΑΕ Κύμης Αλέξανδρος Θεοδώρου σε ανάρτηση που έκανε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης προκαλώντας αίσθηση στα δρώμενα του ελληνικού μπάσκετ.


Αναλυτικά η ανάρτηση: «Επειδή βλέπω αρκετά δημοσιεύματα να θυμίσω πως την αρχή στη «φυγή» από την Α1 δεν την έκανε κανένα Ρέθυμνο για να ακολουθήσουν Ήφαιστος και όσοι ακόμα αποχωρήσουν! Την αρχή την έκανε η Κύμη βλέποντας συνεχώς την υποβάθμιση του πρωταθλήματος χωρίς κανέναν σεβασμό σε ομάδες όπως αυτές που προανάφερα και άλλες ακόμα που ήταν υπόδειγμα οικονομικά απέναντι σε όλους τους συνεργάτες.
Καμία στήριξη σε κανένα επίπεδο, το μόνο που τους ενδιέφερε είναι πώς θα πάρουν τα περισσότερα χρήματα οι μεγάλες ομάδες με βαριά φανέλα αδιαφορώντας για τους υπόλοιπους! Και φυσικά στο κόλπο όλοι από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο. Χρωστάει η Κύμη για παράδειγμα ένα μήνα μισθούς (που δεν έγινε ποτέ) απειλές και όχι μόνο, χρωστάει άλλη ομάδα με βαριά φανέλα, εκεί δεν μιλάμε και πάρε παίκτες και στη μισή τιμή γιατί από πίσω υπάρχει ο κόσμος και θα φάμε ξύλο ή θα μας την πέσουν στα σπίτια μας.
Περί Στοιχηματισμού 3 φορές το είχα κάνει θέμα στο διοικητικό συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ και δεν άνοιξε ρουθούνι και άλλα πολλά… δεν μετανιώνω ποτέ που ασχολήθηκα με το Μπάσκετ, μετανιώνω που κάποια λαμόγια του συστήματος μας κατάντησαν να μην έχουμε ομάδα!».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass