ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ Ε

Δόθηκε λύση για την κολύμβηση στους υποψήφιους των ΤΕΦΑΑ

ΧΑΡΗ ΣΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ Θ. ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ -ΜΙΧ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

Δημοσίευση: 13 Ιουν 2020 19:17 | Τελευταία ενημέρωση: 13 Ιουν 2020 20:04

Το ρεπορτάζ της «Ε» για τους υποψήφιους των ΤΕΦΑΑ που διαγωνίζονται στο άθλημα της κολύμβησης ευαισθητοποίησε τη δημοτική αρχή και ιδιαίτερα τον αντιδήμαρχο Οικονομικών Θάνο Αδαμόπουλο και τον εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο σε θέματα Αθλητισμού Μιχάλη Αναστασίου και αποφάσισε να τρέξει άμεσα πρόγραμμα προσλήψεων ώστε να προπονούνται οι υποψήφιοι των ΤΕΦΑΑ, ενώ στη συγκεκριμένη εγκατάσταση θα γίνουν και οι εξετάσεις.


Για το δεύτερο στάλθηκε στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης το παρακάτω έγγραφο με υπογραφή του εντεταλμένου δημοτικού συμβούλου σε θέματα Αθλητισμού Μιχάλη Αναστασίου: «Σας γνωστοποιούμε πως ο Δήμος Λαρισαίων πρόκειται να προβεί μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα στην πρόσληψη του απαραίτητου προσωπικού για τη λειτουργία του κολυμβητηρίου της Νέας Πολιτείας. Συνεπώς θα σας παραχωρήσουμε το κολυμβητήριο την 1η Ιουλίου και την 9η Ιουλίου 2020 για την πραγματοποίηση του αγωνίσματος της κολύμβησης.
Σας ενημερώνουμε ότι έχετε την αποκλειστική ευθύνη της τήρησης των κανόνων της υπ αριθ. Δ1α /ΓΠ. οικ. 33465/31.05.2020 Κ.Υ.Α. και του υπ αριθ. Πρωτ. ΥΠΠΟΑ/ΓΓΑ/256761/507/01-06-2020 εγγράφου της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού με θέμα: «Πρακτικές οδηγίες Γ’ φάσης για την ασφαλή άσκηση σε οργανωμένους αθλητικούς χώρους».
Επιφυλασσόμαστε ότι σε περίπτωση ύπαρξης οποιουδήποτε κολλήματος στη διαδικασία πρόσληψης του απαραίτητου προσωπικού, η λειτουργία του κολυμβητηρίου θα καταστεί αδύνατη».
Ο Μιχάλης Αναστασίου μας είπε ότι έγινε το αυτονόητο γιατί ως γονέας γνωρίζει την αγωνία των υποψηφίων, ενώ έπλεξε το εγκώμιο του Θάνου Αδαμόπουλου για τη συνεργασία ώστε οι υποψήφιοι των ΤΕΦΑΑ να μην αντιμετωπίσουν κανένα πρόβλημα στην προετοιμασία τους και τις εξετάσεις.
Για τις προπονήσεις ο Δήμος Λαρισαίων εξέδωσε το παρακάτω δελτίο Τύπου:
«Από το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Λαρισαίων ανακοινώνεται ότι το Κολυμβητήριο της Νέας Πολιτείας θα διατεθεί για την προετοιμασία των υποψήφιων των Πανελλαδικών εξετάσεων (για ΤΕΦΑΑ και Στρατιωτικές Σχολές) από τη Δευτέρα 15 Ιουνίου έως την Παρασκευή 26 Ιουνίου.
Η χρήση των εγκαταστάσεων γίνεται σύμφωνα με τα πρωτόκολλα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για την προστασία από τον κορονοϊό και οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προσκομίσουν τις προβλεπόμενες βεβαιώσεις.
Επίσης γίνεται γνωστό πως το Κολυμβητήριο της Νέας Πολιτείας θα διατεθεί για τη διεξαγωγή του αθλήματος της κολύμβησης στο πλαίσιο των πανελλαδικών εξετάσεων».

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass