Θετικά τα μηνύματα της πρώτης συνάντησης

ΤΙ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΚΑΕ ΛΑΡΙΣΑ κ. ΡΙΖΟΥΛΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΧΝΙΚΟ κ. ΑΓΓΕΛΟΥ - ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΤΟ ΜΠΑΤΖΕΤ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Δημοσίευση: 13 Ιουν 2020 21:06

Η συνάντηση μεταξύ του προέδρου της ΚΑΕ Λάρισα Θοδωρή Ριζούλη με τον τεχνικό Βαγγέλη Αγγέλου -που ολοκλήρωσε τη φετινή σεζόν στον πάγκο των «κυανολεύκων»- σηματοδοτεί την έναρξη των κινήσεων στην ομάδα για τον σχεδιασμό της νέας αγωνιστικής περιόδου στο πρωτάθλημα της Basket League.


Η συνάντηση των δύο ανδρών έγινε σε πολύ καλό κλίμα και σύμφωνα με τον κ. Ριζούλη υπήρξε θετική προσέγγιση και από τις δύο πλευρές για ανανέωση της συνεργασίας, χωρίς ωστόσο το θέμα να κλείσει αφού την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται νέα συνάντηση.
«Συζητήσαμε για το τι σκεφτόμαστε ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Του είπα τι είμαι διατεθειμένος να πράξω και τον ρώτησα εάν συμφωνεί με τις απόψεις μου. Πιστεύω ότι το κλίμα ήταν πολύ καλό» είπε ο κ. Ριζούλης και πρόσθεσε:
Το βασικό θέμα που μιλήσαμε ήταν για το μπάτζετ της ομάδας, τόσο το αγωνιστικό όσο και οι μισθοδοσίες των προπονητών. Τον ρώτησα εάν συμφωνεί σε μείωση των αποδοχών του και εάν μπορεί για παράδειγμα να «χτίσει» μία ομάδα και να συνεργαστεί με παίκτες που έχουν πιο φτηνό κασέ. Και σ’ αυτό το θέμα ήταν θετικός. Μου είπε ότι είναι ικανοποιημένος από τη συνεργασία μας και ότι δεν εξετάζει προς το παρόν άλλες προτάσεις. Όμως για να επιτευχθεί μία συμφωνία πρέπει να μπούμε σε λεπτομέρειες γι’ αυτό και ανανεώσαμε το ραντεβού μας. Πρέπει να ξέρουμε τι χορηγικά θα μας δοθούν από την Basket League και σε τι ύψος θα κυμανθούν τα τηλεοπτικά. Θα προσπαθήσω αυτές τις ημέρες να πληροφορηθώ κάποια πράγματα για να έχω μία εικόνα ως προς αυτό το θέμα ούτως ώστε να προχωρήσουμε σιγά-σιγά στον σχεδιασμό της νέας περιόδου».
Αξίζει να σημειωθεί ότι από τα τηλεοπτικά της φετινής περιόδου η ΚΑΕ Λάρισα δεν πήρε όλα τα χρήματα, λόγω της οριστικής διακοπής του πρωταθλήματος, στους παίκτες δεν καταβλήθηκε ένας μισθός, ωστόσο δηλώθηκαν στο «Εργάνη» για να λάβουν την ειδική αποζημίωση.

 

ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΜΠΑΤΖΕΤ
Το σίγουρο είναι ότι το μπάτζετ της ομάδας για τη νέα χρονιά θα είναι μειωμένο, καθώς η πανδημία του κορονοϊού δημιούργησε μία νέα πραγματικότητα όχι μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι αλλά και στο οικονομικό. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ προσανατολίζεται σε μία μείωση της τάξης του 30% τουλάχιστον, τόσο στις αποδοχές των προπονητών όσο και των παικτών, με εξαίρεση τους χαμηλόμισθους υπαλλήλους της ΚΑΕ. Από κει και πέρα και σε ό,τι αφορά στα μεταγραφικά, οι κινήσεις θα ξεκινήσουν αφού πρώτα κλείσει το θέμα του προπονητή, ενώ θα πρέπει να θεωρείται σίγουρο ότι μεταξύ όσων αποκτηθούν θα υπάρχουν και παίκτες με χαμηλό κασέ, προκειμένου να επιτευχθεί η μείωση στο μπάτζετ της νέας περιόδου.

 

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Πέραν της συνάντησης με τον τεχνικό Βαγγέλη Αγγέλου, ο κ. Ριζούλης αναμένεται να έχει την ερχόμενη η εβδομάδα συναντήσεις με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Αγοραστό και τον δήμαρχο Λαρισαίων κ. Καλογιάννη. Βασικό θέμα των συζητήσεων θα είναι η στήριξη της ομάδας.
«Θα έχω συναντήσεις με τους κ. Αγοραστό και Καλογιάννη για να ακούσω τις σκέψεις τους και να συζητήσουμε το πώς μπορεί να στηριχτεί η ομάδα. Φέτος θα είναι μία πολύ δύσκολη χρονιά. Τα έσοδα θα είναι μειωμένα, χορηγίες θα είναι πολύ δύσκολο να ανευρεθούν, ενώ ακόμα δεν ξέρουμε τι θα γίνει με τους φιλάθλους και τα εισιτήρια» είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΚΑΕ Λάρισα.

 

ΜΕΤΑ ΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ ΚΑΙ Ο ΗΦΑΙΣΤΟΣ;
Τον δρόμο του Ρεθύμνου ενδέχεται να ακολουθήσει και ο Ήφαιστος. Κι αυτό γιατί η οικογένεια Μπούμπουρα φαίνεται ότι θα αποχωρήσει από την ομάδα της Λήμνου, εάν δεν αλλάξει κάτι δραματικά τις αμέσως επόμενες ημέρες. Αν γίνει κάτι τέτοιο τότε ο Ήφαιστος θα είναι η δεύτερη ομάδα (μετά το Ρέθυμνο) που εγκαταλείπει τη Basket League, το οποίο σημαίνει ότι η κατηγορία θα μείνει με 14 ομάδες, ενώ εκφράζονται φόβοι ότι μπορεί να υπάρξει συνέχεια και με άλλες ομάδες.

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass