Η Λίβερπουλ συνέτριψε με 6-0 την Μπλάκμπερν

ΣΕ ΦΙΛΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ

Δημοσίευση: 12 Ιουν 2020 20:03

Η προετοιμασία της Λίβερπουλ ενόψει της επανέναρξης της Premier League συνεχίστηκε με τους επικείμενους πρωταθλητές

Αγγλίας να διαλύουν με 6-0 την Μπλάκμπερν σε φιλικό που διεξήχθη χθες το απόγευμα στο «Ανφιλντ», κεκλεισμένων των θυρών.
Οι «κόκκινοι» του Γιούργκεν Κλοπ έδειξαν ότι βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση παρά τη μακρά αποχή από τους αγωνιστικούς χώρους, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Τα γκολ των νικητών πέτυχαν οι Ναμπί Κεϊτά, Σαντιό Μανέ, Τακούμι Μιναμίνο, Τζόελ Μάτιπ, καθώς και οι Κι-Γιάνα Χόεβερ, Λέιτον Κλάρκσον, που προέρχονται από τα τμήματα υποδομής. Δεν αγωνίστηκαν οι Σαλάχ και Ρόμπερτσον, ενώ αποχώρησε λόγω τραυματισμού ο Τσάμπερλεϊν. Η πρώτη αναμέτρηση της Λίβερπουλ στην επανέναρξη της Premier League θα είναι το ντέρμπι του Μερσεϊσάιντ με την Έβερτον, την Κυριακή (21/06) στο «Γκούντισον Παρκ».
Μετά τον αγώνα ο Γιούργκεν Κλοπ έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις στην ιστοσελίδα της Λίβερπουλ: «Δεν ήταν μία... αγγαρεία για μας, ήταν πραγματικά ένα σημαντικό τεστ. Θέλαμε τους παίκτες να παίξουν δυνατά για 45 λεπτά, αλλά λόγω κάποιων θεμάτων δεν μπορέσαμε να το κάνουμε, οπότε δεν είχαμε αρκετούς "παίκτες πρώτης-γραμμής" θα μπορούσα να πω. Γι’ αυτό αποφασίσαμε να αφήσουμε τρεις ποδοσφαιριστές να παίξουν για 60 λεπτά».

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass