Αρχίζουν οι συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές

ΣΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΧΡ. ΧΑΤΖΗΛΙΑΔΗΣ: ΘΑ ΒΑΔΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Δημοσίευση: 02 Ιουν 2020 20:40

Η διακοπή του φετινού πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής λόγω της πανδημίας του κορονοϊού δεν… άγγιξε αγωνιστικά τον Ηρακλή Λάρισας, υπό την έννοια ότι η ομάδα είχε έγκαιρα υλοποιήσει τον βασικό στόχο της, που ήταν η άνετη παραμονή στην κατηγορία, καθώς βρισκόταν στην 4η θέση της βαθμολογίας κατά την ημερομηνία της διακοπής.

Το μόνο που απέμενε για τους «κυανόλευκους» ήταν να διεκδικήσουν στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές κάτι περισσότερο, δηλαδή να τερματίσουν ακόμα πιο ψηλά, το οποίο είχαν όλα τα φόντα να πράξουν. Έτσι, το πρόσημο της φετινής σεζόν για τον Ηρακλή Λάρισας ήταν θετικό, όχι μόνο λόγω της πορείας του στο πρωτάθλημα, αλλά και γιατί έθεσε γερές βάσεις για τη συνέχεια.
«Δείξαμε χαρακτήρα. Ήμασταν από τις πιο σταθερές ομάδες στον όμιλό μας» σχολίασε ο τεχνικός Χρήστος Χατζηλιάδης αναφερόμενος στη φετινή σεζόν και πρόσθεσε:
«Μετά την 4η αγωνιστική βρήκαμε ρυθμό και αναρριχηθήκαμε βαθμολογικά και βρισκόμασταν μεταξύ 2ης και 4ης θέσης. Σ’ αυτό συνέβαλε σε μεγάλο βαθμό η επιστροφή στη φυσική μας έδρα που πιστεύω ότι ήταν ένας από τους βασικότερους παράγοντες της φετινής μας επιτυχίας. Για τον λόγο αυτό είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι γιατί είδαμε ότι ο σχεδιασμός μας πέτυχε, δηλαδή εξασφαλίσαμε νωρίς την παραμονή και παράλληλα είχαμε τη δυνατότητα να δώσουμε ευκαιρίες σε νέα παιδιά».

 

ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΠΑΙΚΤΕΣ
Ήδη οι άνθρωποι των «κυανολεύκων» σχεδιάζουν τα πλάνα τους για το νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, έχοντας υλοποιήσει τις πρώτες κινήσεις. Η ανανέωση της συνεργασίας με το τεχνικό τιμ, ήτοι τον προπονητή Χρήστο Χατζηλιάδη και τον άμεσο συνεργάτη του Θάνο Τριανταφυλλόπουλο, τον προπονητή τερματοφυλάκων Πέτρο Καραναστάση και τον γυμναστή Κώστα Λιάπη καθώς επίσης και η προώθηση στην ανδρική ομάδα πέντε νεαρών ποδοσφαιριστών από τα τμήματα υποδομής των Γιάννη Αθανασιά, Γαβριήλ Παπαδάκου, Γιώργου Χριστακέα, Αχιλλέα Μούλια (γεννημένων το 2004) και του Κωνσταντίνου Μπαλαμώτη (γεννημένου το 2005) σηματοδότησαν την αρχή της νέας αγωνιστικής περιόδου για τον Ηρακλή Λάρισας.
Τις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσουν οι συζητήσεις με τους παίκτες από το υπάρχον έμψυχο δυναμικό και σιγά-σιγά θα αρχίζει να διαμορφώνεται το νέο τοπίο στην ομάδα. Η αρχή θα γίνει με τους δύο τερματοφύλακες Παπαγιάννη και Σπηλιόπουλο, με τους οποίους έχει προγραμματιστεί συνάντηση για σήμερα.
«Θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε στην ομάδα τα παιδιά που έχουν διάθεση να συνεργαστούν εκ νέου μαζί μας και όσα έχουν φιλοδοξίες για το μέλλον. Επειδή η φετινή σεζόν ήταν απόλυτα επιτυχημένη θα βαδίσουμε με γνώμονα αυτήν την επιτυχία και ταυτόχρονα θα προσπαθήσουμε να αξιοποιήσουμε την εμπειρία που αποκτήσαμε. Από κει και πέρα και μόλις ξεκαθαρίσει το τοπίο με τα παιδιά από τον φετινό βασικό κορμό θα κινηθούμε μεταγραφικά.
Σ’ αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ποδοσφαιριστές για την υπευθυνότητα και τη σωστή συμπεριφορά που επέδειξαν τη φετινή σεζόν και επίσης τον πρόεδρο της ομάδας κ. Ιωακείμ που μας έδωσε την ευκαιρία να συνεργαστούμε εκ νέου και να συνεχίσουμε το έργο μας».
Ο Χρήστος Χατζηλιάδης μίλησε και για το νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής επισημαίνοντας:
«Η χρονιά θα είναι αβέβαιη. Ακόμη δεν γνωρίζουμε πώς θα διαμορφωθεί ο όμιλός μας, πόσες ομάδες θα συμπεριληφθούν, πόσοι θα υποβιβαστούν, πόσες αγωνιστικές θα έχει το πρωτάθλημα και πότε θα ξεκινήσουμε. Επιπλέον υπάρχει το ενδεχόμενο νέας διακοπής εάν επαληθευτούν τα όσα λέγονται για δεύτερο κύμα της πανδημίας του κορονοϊού. Όλα παίζουν ρόλο, ακόμα και η απουσία των φιλάθλων θα μας επηρεάσει. Όταν θα ξέρουμε τις τελικές αποφάσεις θα δούμε πότε θα ξεκινήσουμε την προετοιμασία και πώς θα πορευτούμε. Πάντως αγωνιστικά δεν πιστεύω ότι θα υπάρξει ξεκάθαρο φαβορί, άρα το πρωτάθλημα θα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό» κατέληξε ο τεχνικός του Ηρακλή Λάρισας.

 

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ
Στους 23 αγώνες που έδωσε ο Ηρακλής Λάρισας στη φετινή Γ’ Εθνική πέτυχε 12 νίκες, σε τέσσερα παιχνίδια αναδείχθηκε ισόπαλος, ενώ υποχρεώθηκε επτά φορές σε ήττα. Ο απολογισμός των τερμάτων ήταν 33-27. Οι «κυανόλευκοι» άλλαξαν τρεις φορές έδρα. Ξεκίνησαν στη Φιλιππούπολη (3η αγωνιστική), μετά αγωνίστηκαν στο Στάδιο Αλκαζάρ (5η αγωνιστική) για να επιστρέψουν στη συνέχεια (3/11/19) στη φυσική τους έδρα, τη Νεάπολη, γράφοντας ένα εντυπωσιακό σερί με επτά νίκες και μία ισοπαλία (ηττήθηκαν μόνο στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι στη Νεάπολη).
Πρώτος σκόρερ της ομάδας και τρίτος στη γενική κατάταξη του ομίλου ήταν ο Γιώργος Κακαβίτσης που βρήκε δίχτυα 12 φορές. Οι υπόλοιποι σκόρερ της ομάδας ήταν οι Γκιουρσάνης, Μουξιός (από τρία γκολ), Φώτος, Τάρτας, Ζαφειρίου, Νάστας, Χριστίδης, Ναρίνογλου (από δύο γκολ), Μανιώτης, Ψωμολιάς (από ένα).
Τις περισσότερες συμμετοχές κατέγραψε ο Θάνος Γιαννακόπουλος φτάνοντας το απόλυτο και ακολούθησε ο Κώστας Νεμπεγλέρας, ο οποίος σε δύο παιχνίδια αντικαταστάθηκε προς το τέλος.
Επίσης ο Ηρακλής Λάρισας έδωσε τη φετινή σεζόν και τρεις αγώνες στο Κύπελλο ΕΠΣΛ (έχοντας συντελεστή τερμάτων 5-3) με Δόξα Αργυροπουλίου, Σμόλικα Φαλάνης και Οικονόμο Τσαριτσάνης (από τον οποίο ηττήθηκε στα προημιτελικά).

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass