Μ. Γρηγορίου: Να συνεχίσουμε από εκεί που σταματήσαμε

ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΛ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ ΤΗΣ SUPER LEAGUE - ΣΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Δημοσίευση: 02 Ιουν 2020 21:47

Η αντίστροφη μέτρηση για την επανεκκίνηση της Super League και την έναρξη των πλέι άουτ άρχισε. Η ΑΕΛ μετά το χθεσινό ρεπό μπαίνει από σήμερα στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της εν όψει του αγώνα της προσεχούς Κυριακής στο AEL FC Arena με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης στον πρώτο αγώνα των πλέι άουτ.

Για τον λόγο αυτό οι προπονήσεις αυτής της εβδομάδας θα έχουν αγωνιστικό χαρακτήρα, με τον τεχνικό Μιχάλη Γρηγορίου να ρίχνει το βάρος στην τακτική προκειμένου να αποφασίσει το τελικό αγωνιστικό σχήμα των «βυσσινί». Ο τεχνικός της λαρισινής ομάδας παρουσιάζεται ικανοποιημένος από την προσπάθεια αλλά και από την αγωνιστική κατάσταση των παικτών του και όπως δήλωσε το ζητούμενο γι’ αυτόν είναι αφενός η ομάδα να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε και αφετέρου να υπάρχει κίνητρο.
«Όλα βαίνουν καλώς και ευελπιστούμε να συνεχίσουμε έτσι. Θέλουμε να ξεκινήσουμε από εκεί που διακόψαμε. Να παρουσιάσουμε δηλαδή ανάλογη εικόνα και να έχουμε κίνητρο. Γιατί αυτό αρμόζει σε μία ομάδα όπως η δική μας. Να έχουμε κίνητρο και αυτό είναι η κατάκτηση της 7ης θέσης.
Σίγουρα δεν μπορούμε να ξέρουμε πώς ακριβώς η ομάδα θα παρουσιαστεί μέσα στον αγωνιστικό χώρο, μετά από δύο μήνες αγωνιστικής απραξίας και έναν περίπου μήνα προετοιμασίας. Είναι ένα ερωτηματικό, ωστόσο ευελπιστούμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι».
Μεγάλες αλλαγές ως προς το αγωνιστικό σχήμα δεν αναμένονται, με τον Μιχάλη Γρηγορίου να δείχνει ότι θα ακολουθήσει μία τακτική 4-3-3 ή 4-2-3-1, ενώ σε ό,τι αφορά το έμψυχο δυναμικό ο τεχνικός των «βυσσινί» αποκάλυψε ότι η εικόνα που θα παρουσιάσουν οι παίκτες στα πλέι άουτ θα αποτελέσει κριτήριο για τη νέα χρονιά.
«Υπολογίζω σε όλα τα παιδιά. Δεν είναι το θέμα ποιοι θα παίξουν στο πρώτο, στο δεύτερο ή στο τρίτο παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε να χρησιμοποιήσουμε όλους τους παίκτες καθώς θα έχουμε πλέον 5 αλλαγές. Οι αγώνες των πλέι άουτ θα είναι ένα κριτήριο για τη νέα χρονιά» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γρηγορίου.

 

ΔΕΝ ΘΑ ΙΣΧΥΣΟΥΝ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ
Εν τω μεταξύ πραγματοποιήθηκε χθες η τηλεδιάσκεψη της ΚΕΔ με τους διαιτητές, βοηθούς διαιτητές και παρατηρητές διαιτησίας της Super League εν όψει της επανεκκίνησης του πρωταθλήματος. Σύμφωνα με τις οδηγίες που δόθηκαν, δεν θα ισχύσουν οι νέες τροποποιήσεις των κανόνων παιχνιδιού, που θα τίθονταν σε ισχύ από  την 1η Ιουνίου, δηλαδή οι αγώνες των πλέι οφ και πλέι άουτ της Super League θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους κανόνες του 2019-20. Θα ισχύσουν ωστόσο οι 5 αλλαγές, τα διαλείμματα ανάκτησης δυνάμεων για τους παίκτες και η δήλωση 20 παικτών στο φύλλο αγώνος.
Στην τηλεδιάσκεψη από τη Λάρισα μετείχαν ο διαιτητής κ. Τζήλος και ο παρατηρητής διαιτησίας κ. Λιόλιος. Παράλληλα δόθηκαν οι σχετικές οδηγίες στους διαιτητές σύμφωνα με το πρωτόκολλο υγιεινής και τους επισημάνθηκαν τα μέτρα που πρέπει να λαμβάνονται απ’ όλους όσοι εισέρχονται στον αγωνιστικό χώρο.

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass