Πρώτες κινήσεις ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου

ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΚΑΕ ΛΑΡΙΣΑ - ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΧΝΙΚΟ Β. ΑΓΓΕΛΟΥ - ΚΡΙΣΙΜΗ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΕΣΑΚΕ

Δημοσίευση: 28 Μαϊ 2020 20:14

Λίγο μετά την απόφαση για την οριστική διακοπή του φετινού πρωταθλήματος της Basket League, στο στρατόπεδο της ΚΑΕ Λάρισας αρχίζουν να σηκώνουν τα μανίκια ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Οι «κυανόλευκοι» αναμένουν τις αποφάσεις της σημερινής συνεδρίασης της διοργανώτριας αρχής προκειμένου να μάθουν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το νέο πρωτάθλημα πριν αρχίσουν να καταστρώνουν τα σχέδιά τους για τη νέα σεζόν. Η αρχή θα γίνει από τον τεχνικό Βαγγέλη Αγγέλου, ο οποίος θα βρίσκεται στη Λάρισα και θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της ΚΑΕ κ. Θοδωρή Ριζούλη και τους συνεργάτες του, ώστε να ξεκινήσει ο σχεδιασμός της ομάδας, βάσει των νέων δεδομένων που έχουν δημιουργηθεί. Σχεδιασμός, που ως βασικό συστατικό θα έχει το οικογενειακό κλίμα, καθώς και την αγωνιστική και οικονομική υγεία της ομάδας.

 

ΚΡΙΣΙΜΗ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΣΤΟΝ ΕΣΑΚΕ
Τις αλλαγές που συζητήθηκαν την περασμένη Πέμπτη καλείται να ψηφίσει στη σημερινή συνεδρίασή του το Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ, με φόντο το νέο πρωτάθλημα της Basket League.
Εκτός από την επικύρωση της βαθμολογίας, οι εκπρόσωποι των ομάδων έθεσαν επί τάπητος στη συνεδρίαση της περασμένης εβδομάδας μία σειρά θεμάτων, προκειμένου το προϊόν να γίνει πιο ελκυστικό, όπως η αύξηση της εγγυητικής στις 200.000 ευρώ, η χωρητικότητα των γηπέδων στις 1.200 θέσεις τουλάχιστον, το μίνιμουμ μπάτζετ που θα πρέπει να κυμαίνεται από 600.000 έως 800.000 ευρώ, τα χρέη των ομάδων, η σύνθεση της επιτροπής αδειοδότησης κ.ά.
Για όλα τα παραπάνω το Δ.Σ. του ΕΣΚΑΕ θα κληθεί να ψηφίσει στη σημερινή συνεδρίαση που έχει προγραμματιστεί για τις 13:00.

 

Ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙΔΕΩΝ
Ανακοίνωση εξέδωσε ο Διαγόρας Δρυοπιδέων, μετά την απόφαση της ΕΟΚ να δώσει σε αυτόν το δεύτερο εισιτήριο ανόδου από την Α2 ανδρών στην Basket League, καθώς ήταν δεύτερος, πίσω από τον πρώτο Χαρίλαο Τρικούπη, στον βαθμολογικό πίνακα όταν αποφασίστηκε η αναστολή των αγωνιστικών δραστηριοτήτων ελέω κορονοϊού. Η ομάδα της Κύθνου που αγωνιζόταν στο Αιγάλεω τονίζει πως «οποιαδήποτε εξέλιξη υπάρχει αναφορικά με το πού θα βρίσκεται ο σύλλογος τη νέα μπασκετική χρονιά, θα γίνει γνωστή όταν υπάρχουν ανακοινώσεις από την ΕΟΚ».

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass