Κοινωνικό μήνυμα από τον ΠΣΑΤ

ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ

Δημοσίευση: 28 Μαϊ 2020 21:12

Ένα κοινωνικό μήνυμα για τον ρόλο της αθλητικής δημοσιογραφίας εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού έστειλε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) με τηλεοπτικό σποτ που ετοίμασε και προβάλλουν τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

«Λένε ότι στις ημέρες μίας πανδημίας δεν υπάρχουν αθλητικά πρωτοσέλιδα. Και όμως υπάρχουν! Ο κορονοϊός παίζει εκτός έδρας, Covid-19: Στήνουμε το τείχος σωστά, Κορονοϊός: Σύντομα η τελετή λήξης» αναφέρεται στο τηλεοπτικό σποτ του ΠΣΑΤ που καταλήγει ως εξής: «Εμείς οι αθλητικοί δημοσιογράφοι ενημερώνουμε υπεύθυνα και δίνουμε τη δική μας «μάχη» δίπλα σε κάθε αθλητή, δίπλα σε κάθε φίλαθλο, δίπλα σε κάθε Έλληνα. Όλοι μαζί θα κερδίσουμε!».
Με ανακοίνωση, ο ΠΣΑΤ αναφέρεται επίσης στα μεγάλα προβλήματα που δημιούργησε η πανδημία του κορονοϊού στην αθλητική οικογένεια, καθώς και στην αθλητική δημοσιογραφία και τους οργανισμούς Αθλητικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Για τον λόγο αυτό, ο ΠΣΑΤ συμμετείχε σε διάφορες δράσεις, σε αιμοδοσίες, στο πρόγραμμα «Ζήσε Αθλητικά», στην καμπάνια κατά της ενδοοικογενειακής βίας, σε περιβαλλοντολογικές δράσεις όλο αυτό το διάστημα της «καραντίνας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass