Αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της Γλαύκης

*Αποχώρησε ο Θ. Κυριακούλης, προ των πυλών ο Κ. Νεμπεγλέρας

Δημοσίευση: 25 Μαϊ 2020 22:02

Μετά την επιστροφή στην κανονικότητα, οι τοπικές ομάδες ποδοσφαίρου προσπαθούν να αναδιοργανωθούν και να σχεδιάσουν την επόμενη αγωνιστική περίοδο, καθώς η πανδημία του κορονοϊού, επηρέασε σε μεγάλο βαθμό τα σωματεία, που θα επιδιώξουν με βάρκα

την ελπίδα, να περάσουν μέσα από τις συμπληγάδες και να παλέψουν για ένα καλύτερο αύριο, στον χώρο του αθλητισμού.
Μια από τις ομάδες αυτές είναι και η Δάφνη Γλαύκης, η οποία συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΛ με πολλά νέα παιδιά στο ρόστερ της και ο προπονητής της Θοδωρής Κυριακούλης δούλεψε πολύ σκληρά ώστε να έχουν οι «Πράσινοι» μια αξιοπρεπή παρουσία.
Όμως από προχθές Δάφνη Γλαύκης και Θοδωρής Κυριακούλης αποφάσισαν να λυθεί κοινή συναινέσει η συνεργασία και η διοίκηση της ομάδας μόνο καλά λόγια είχε να πει για τον παλαίμαχο γκολκίπερ της ΑΕΛ: «Ο Θοδωρής πάντα ήταν κοντά στην αγαπημένη του ομάδα και ποτέ δεν αρνήθηκε, όταν του ζητήθηκε να προσφέρει τις υπηρεσίες του. Όλοι γνωρίζουν έναν αθλητή που ξεχωρίζει για το ήθος του και μόνο ένα μεγάλο ευχαριστώ θα είναι πολύ λίγο για την τεράστια προσφορά του. Η πόρτα της Γλαύκης θα είναι πάντα ανοικτή και του ευχόμαστε ολόψυχα ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της προπονητικής του καριέρας».
ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΝΕΜΠΕΓΛΕΡΑΣ;
Ο αντικαταστάτης του Κυριακούλη θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες, αν και πληροφορίες, που όμως δεν επιβεβαιώνονται, κάνουν λόγο πως θα αναλάβει ο νυν παίκτης του Ηρακλή Λάρισας Κώστας Νεμπεγλέρας, ο οποίος ουσιαστικά, εφόσον γίνει κάτι τέτοιο, ανοίγει μια νέα σελίδα στην καριέρα του και θα ασχοληθεί πλέον με την προπονητική.
Άλλωστε την αγάπη του για το ποδόσφαιρο δεν τη σταμάτησε ούτε ο κορονοϊός, καθώς ο «Νέμπε» συνέχιζε να γυμνάζεται καθημερινά σε ατομικό επίπεδο και αν είχαμε επανεκκίνηση στη Γ’ Εθνική κατηγορία, σήμερα θα ήταν πανέτοιμος για να... τρέξει ασταμάτητα και να τον θαυμάζουν ακόμη και οι αντίπαλοί του.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass