Η Λιόν κάνει έφεση ζητώντας επιστροφή στη δράση

Δημοσίευση: 11 Μαϊ 2020 20:51

Η Ολιμπίκ Λιόν, αντίπαλος της Γιουβέντους στο Τσάμπιονς Λιγκ, ζήτησε αναθεώρηση της απόφασης να διακοπεί οριστικά η φετινή περίοδος στο γαλλικό πρωτάθλημα.

«Πώς μπορούμε να εγγυηθούμε ότι όλοι οι γαλλικοί σύλλογοι θα είναι σε θέση να τελειώσουν τη χρονιά χωρίς να αποτύχουν; Πώς μπορούμε να ανταγωνιστούμε τους αντιπάλους μας στο εξωτερικό, οι οποίοι, στη μεγάλη πλειοψηφία τους, έχουν επιλέξει να περιμένουν προσεκτικά την επανεκκίνηση του πρωταθλήματός τους;», αναρωτήθηκε ο σύλλογος.
«Πώς να αποφύγουμε το χάσμα της διεύρυνσης μεταξύ του γαλλικού ποδοσφαίρου και όλων των άλλων μεγάλων χωρών της Ευρώπης;».
Ο πρόεδρος της Λιόν, Ζαν-Μισέλ Ολάς, διαφωνεί εδώ και καιρό με την απόφαση της γαλλικής κυβέρνησης και της ποδοσφαιρικής ηγεσίας να τερματίσουν τη σεζόν, στο όνομα των κινδύνων για την υγεία που δημιουργεί η πανδημία του Covid-19.
Η Ligue 1 είναι το μόνο μεγάλο ανδρικό πρωτάθλημα από τα πέντε κορυφαία της Ευρώπης που αποφάσισε να μην συνεχίσει. Η γερμανική Μπουντεσλίγκα αναμένεται να ξαναρχίσει στις 16 Μαΐου, ενώ η αγγλική Πρέμιερ Λιγκ και η Ισπανική La Liga επίσης σχεδιάζουν επανεκκίνηση, σε άγνωστη προς το παρόν ημερομηνία, ενώ η ιταλική Serie A είναι πιο αβέβαιη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass