Προς παραμονή ο Γιάννης Μασούρας

*Ερχεται ο Κρίστινσον που μπαίνει σε καραντίνα *Φουλ ρυθμοί στις προπονήσεις της ομάδας

Δημοσίευση: 11 Μαϊ 2020 21:06

Διμέτωπος ο αγώνας της ΑΕΛ στη μετα-καραντίνα εποχή αφού ο τεχνικός της ομάδας Μιχάλης Γρηγορίου από τη μια ετοιμάζει μαζί με τους συνεργάτες του την ομάδα για τη συνέχιση του πρωταθλήματος με τα πλέι άουτ και στόχο την 7η θέση που μάλλον οδηγεί στην Ευρώπη, αλλά από την άλλη φροντίζει και για τη μεταγραφική περίοδο για το πρωτάθλημα της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021.


Τα σχέδιά του φαίνεται να γίνονται πιο εύκολα καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ο Πατρινός Γιάννης Μασούρας θα παραμείνει στην ΑΕΛ ως δανεικός από τον Ολυμπιακό, μετά την πρόθεση του τεχνικού της πειραιώτικης ομάδας Μάρτινς να κρατήσει τον Νορβηγό Ομαρ Ελαμπντελαουί και τον Πορτογάλο Μπρούνο Γκασπάρ.
Ο 24χρονος παίκτης που έδειξε σε άριστη φυσική κατάσταση από τις πρώτες προπονήσεις μετά την επανεκκίνησή τους, αφού είχαν διακοπεί λόγω της πανδημίας, θα έχει την ευκαιρία να προσφέρει τις υπηρεσίες του για μια ακόμα χρονιά στη λαρισινή ομάδα. Υπενθυμίζουμε ότι από τη στιγμή που επέστρεψε στην ΑΕΛ από τον Πανιώνιο, είχε δοθεί δανεικός από τον Ολυμπιακό, έπαιξε μόλις 20 λεπτά στον εκτός έδρας αγώνα με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο όπου τραυματίστηκε και περίμενε να παίξει στα πλέι άουτ.
Ο Μασούρας γεννήθηκε στην Πάτρα, πραγματοποιώντας τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις ακαδημίες της Παναχαϊκής και παρότι πανελληνιονίκης στον στίβο τo 2013, υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την πατρινή ομάδα. Στην Παναχαϊκή παρέμεινε έως και το 2015, πραγματοποιώντας σχεδόν 15 συμμετοχές.
Το 2015 εντάχθηκε στην ΑΕΛ, η οποία αγωνιζόταν στη Φούτμπολ Λιγκ με την οποία πανηγύρισε άνοδο στη Σούπερ Λιγκ, ενώ έλαβε το βραβείο του καλύτερου νέου παίκτη της διοργανώτριας. Στις 23 Απριλίου του 2017, πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στη Σούπερ Λίγκ σε αγώνα κόντρα στην Ξάνθη, ως αλλαγή.
Στην επόμενη σεζόν έγινε βασικό στέλεχος της ομάδας του, πραγματοποιώντας 23 συμμετοχές στο Πρωτάθλημα Ελλάδας και πέτυχε τα πρώτα του επαγγελματικά γκολ, στο Κύπελλο Ελλάδας, κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα (2). Σκόραρε και στον επαναληπτικό, ενώ παρέμεινε έως και το 2018, πραγματοποιώντας 51 συμμετοχές και πετυχαίνοντας 3 γκολ, σε όλες τις διοργανώσεις.
Στις 28 Ιουνίου του 2018, ο Μασούρας υπέγραψε συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό Πειραιώς, ο οποίος δαπάνησε περίπου 1 εκατομμύριο ευρώ για την απόκτησή του. Στις 4 Φεβρουαρίου 2019, παραχωρήθηκε με δανεισμό στον Πανιώνιο μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.
Στις 29 Ιανουαρίου 2020, εντάχθηκε με δανεισμό στην ΑΕ Λάρισας.

 

ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΚΡΙΣΤΙΝΣΟΝ
Οι προπονήσεις στην ΑΕΛ συνεχίζονται (σήμερα θα υπάρχει διπλή προπόνηση) αλλά δεν έχουν ενσωματωθεί όλοι οι παίκτες της ομάδας. Ορισμένοι βρίσκονται σε καραντίνα όπως ο Νάγκι, ο Σετσέροβιτς, ο Μιλοσάβλιεβιτς και ο Μούζεκ. Σε καραντίνα βρίσκεται και ο Γκοΐκοβιτς αλλά μαζί με τον Στάνκοβιτς έχουν πάρει οδηγία να μην προπονούνται με την ομάδα, αφού τους ζητήθηκε να λύσουν τα συμβόλαιά τους.
Σήμερα αναμένεται να βρίσκεται στη Λάρισα και ο τερματοφύλακας Κρίστινσον, που αυτή τη στιγμή η ΑΕΛ βρίσκεται σε συζητήσεις για την παραχώρησή του.
Ο Κρίστινσον μόλις φθάσει θα μπει σε καραντίνα και θα μετέχει στις προπονήσεις τέλη Μαΐου.
Στο μεταξύ ο τεχνικός Μιχάλης Γρηγορίου είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών και όλοι βρίσκονται σε αναμονή για το πότε θα ξεκινήσουν οι ομαδικές προπονήσεις και ακόμα περισσότερο για την επανέναρξη των πλέι άουτ.

 

ΠΕΡΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ
Τέλος, αύριο Τρίτη αναφέρουν πληροφορίες, αναμένεται να γίνει τηλεδιάσκεψη των ομάδων της Super League με κύριο θέμα τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών.
Οι παίκτες αναμένεται να κάνουν τις προτάσεις τους και θα γίνει συζήτηση πάνω σ’ αυτές.

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass