Κύπρος: Στην Ευρώπη οι τέσσερις πρώτοι

Δημοσίευση: 28 Απρ 2020 18:28

Κερδίζει καθημερινά υποστηρικτές η πρόταση της ΑΕΛ στην Κύπρο, εφόσον το πρωτάθλημα δεν θα είναι σε θέση να συνεχιστεί, λόγω της πανδημίας.

Η πρόταση αυτή αναφέρει πως η Κύπρος θα μπορούσε να εκπροσωπηθεί στα Κύπελλα Ευρώπης από τις τέσσερις πρώτες ομάδες του βαθμολογικού πίνακα, δηλαδή Ομόνοια, Ανόρθωση, ΑΠΟΕΛ, Απόλλων και να αποζημιωθούν οι άλλες δύο, ΑΕΚ και ΑΕΛ.
Σύμφωνα, άλλωστε, με τη θέση της UEFA αυτό είναι που θα ισχύσει, δηλαδή η θέση που κατέχουν σήμερα στον βαθμολογικό πίνακα οι ομάδες, σε περίπτωση που δεν το επιτρέψουν οι συνθήκες να στηθεί και πάλι η μπάλα στη σέντρα σε ολόκληρη την Ευρώπη. Πλέον, αυτό που συζητείται είναι αυτό που έθεσε ο πρόεδρος της ομάδας, Ανδρέας Σοφοκλέους, να αποζημιωθούν ΑΕΚ και ΑΕΛ με συγκεκριμένο ποσοστό (σ.σ. έκανε λόγο για 20%) από τα έσοδα από την ευρωπαϊκή παρουσία των πρώτων τεσσάρων ομάδων.
Τίποτα για την ώρα δεν είναι δεδομένο, αλλά είναι πολύ πιθανό να ισχύσει το πιο πάνω σενάριο, καθώς αρκετές ομάδες υποστηρίζουν σοβαρά τη συγκεκριμένη πρόταση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass