Ολα κρίνονται αύριο…

Στην τηλεδιάσκεψη της Super League - Θα δοθούν δανεικοί Λουφάκης - Χαλάτσης

Δημοσίευση: 27 Απρ 2020 22:12 | Τελευταία ενημέρωση: 27 Απρ 2020 22:33

Του Σωτ. Κέλλα

Η πιο κρίσιμη μέρα μετά την αγωνιστική αναστολή θα είναι η αυριανή για το πρωτάθλημα της Super League, καθώς θα παρθούν οριστικές αποφάσεις στην τηλεδιάσκεψη του διοικητικού συμβουλίου της διοργανώτριας αρχής.


Τα θέματα που θα συζητηθούν θα είναι η αδειοδότηση των ομάδων, τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών και η συνέχιση της αγωνιστικής ή όχι δραστηριότητας των πρωταθλημάτων με τη διεξαγωγή των πλέι οφ και των πλέι άουτ.
Για το πρώτο θέμα, το πιο πιθανό είναι να ζητηθεί παράταση από 30 Απριλίου, που τελειώνει η προθεσμία για παράδοση φακέλου, για τις 31 Μαΐου ενώ για στα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών η μείωση είναι η θέση όλων των ομάδων αλλά χωρίς να έχει συμφωνηθεί το ποσοστό.
Μονομερώς από τις ΠΑΕ μπορεί να γίνει μόνο με πράξη νομοθετικού περιεχομένου, ενώ σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να υπάρξει επαφή με τον ΠΣΑΠ. Οι πληροφορίες θέλουν οι παίκτες να απαιτούν τα δεδουλευμένα τους και για τα υπόλοιπα να υπάρχει περιθώριο συζήτησης (θα ήταν επιθυμητή γι’ αυτούς μια μείωση σ’ αυτό το ποσό της τάξης του 30%, όπως διέρρευσε ο ΠΣΑΠ).
Το φλέγον θέμα θα είναι το αγωνιστικό και πώς θα συνεχιστεί με τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ. Επίσης πιθανό η οποιαδήποτε απόφαση να συνδυαστεί και με την αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος με βάση την πρόταση που έχει κάνει η ΠΑΕ ΑΕΛ για την παραμονή όλων των ομάδων με αύξηση στις 16 και προβιβασμό του Απόλλωνα Σμύρνης και του ΠΑΣ Γιάννινα.

 

ΤΑ ΔΥΟ ΠΛΑΝΑ
Στο μεταξύ στην ΠΑΕ ΑΕΛ ετοιμάζουν δύο αγωνιστικά πλάνα, ένα για την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος με τα πλέι άουτ και ένα ακόμα να μην διεξαχθούν και να αρχίσει το νέο πρωτάθλημα 2020-2021 στα τέλη Αυγούστου.
Στο πρώτο πλάνο θα υπάρχει προετοιμασία τουλάχιστον τριών βδομάδων, ώστε η ομάδα να είναι ετοιμοπόλεμη και με δεδομένο ότι λήγουν μόνο δύο συμβόλαια, οι παίκτες σίγουρα έχουν πολλούς λόγους να αγωνσθούν για να βελτιώσουν τη βαθμολογική θέση της ομάδας.
Στο δεύτερο πλάνο, η προετοιμασία θα είναι διάρκειας δύο μηνών και θα αρχίσει πιθανόν τέλη Ιουνίου.

 

ΔΑΝΕΙΚΟΙ ΧΑΛΑΤΣΗΣ ΚΑΙ ΛΟΥΦΑΚΗΣ
Στη λαρισινή ομάδα άρχισαν να κάνουν και κάποια πλάνα για την ερχόμενη σεζόν στον μεταγραφικό τομέα και πληροφορίες θέλουν να δίνονται δανεικοί δύο 20χρονοι παίκτες, ο Αλέξανδρος Χαλάτσης (που αγωνίσθηκε δανεικός φέτος στον Αλμυρό που πρόεδρος ήταν ο διοικητικός της ΑΕΛ Ζήσης Ντελόπουλος) και ο Δημήτρης Λουφάκης που αποκτήθηκε τον Ιανουάριο από τον Απόλλωνα Πόντου.

 

Δύο γκολ ο Σικάφκα

Ο 28χρονος πρώην παίκτης της ΑΕΛ Ευγκένι Σικάφκα (γεννήθηκε στις 15 Οκτωβρίου 1992) στο μοναδικό ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που διεξάγεται εν μέσω πανδημίας, αυτό της Λευκορωσίας, έχει βρει για τα καλά τον δρόμο προς τα δίχτυα με την Ντιναμό Μινσκ, στην οποία αγωνίζεται καθώς μέχρι τώρα σε έξι αγώνες έχει πετύχει τέσσερα τέρματα. Στον εκτός έδρας αγώνα της περασμένης Παρασκευής πέτυχε δύο τέρματα κόντρα στη Σμολεβίτσκι (κέρδισε η ομάδα του με 3-1) ενώ γκολ είχε πετύχει και στην προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στη Νέμαν Γκρόντνο(2-0). Η ομάδα του βρίσκεται στην 9η θέση του πρωταθλήματος με 9 βαθμούς.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass