ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΦΙΛΙΚΟ Η ΑΕΛ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ ΜΕ ΤΗ ΦΕΡΩΝΥΜΗ ΟΜΑΔΑ

Χωρίς Καπό και Μαρουκάκη

Δημοσίευση: 29 Αυγ 2015 10:27

Του Σωτ. Κέλλα

Το πρώτο φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο ίδιας κατηγορίας θα δώσει σήμερα η ΑΕΛ (7 μ.μ.) στη Λαμία, με αντίπαλο τη φερώνυμη ομάδα. Ένα παιχνίδι που θα δώσει την ευκαιρία στον τεχνικό Ράτκο Ντόστανιτς να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την πορεία του έμψυχου δυναμικού κόντρα σε μια ομάδα που προπονητή έχει τον Σούλη Παπαδόπουλο που πέρυσι τελείωσε τη σεζόν ως τεχνικός της ΑΕΛ με θετικό πρόσημο.

Ο Ντόστανιτς για το παιχνίδι στη Λαμία θα πάρει όλους τους παίκτες μαζί του αλλά δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Δημήτρη Καπό(είχε χθες γενέθλια) και Ματθαίο Μαρουκάκη που έχουν μικροπροβλήματα τραυματισμών. Οι υπόλοιποι παίκτες -πλην του Μπόγιοβιτς που βρίσκεται ακόμα στη Σερβία- θα είναι στη διάθεσή του.

Στο μεταξύ ευχάριστα ήταν τα νέα για την ΑΕΛ από την επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ αφού οριστικά στη Γ’ εθνική θα συμμετάσχουν οι δευτεραθλητές του περσινού πρωταθλήματος στους τέσσερις ομίλους (Άρης, Παναργειακός, Κηφισιά και ΑΕ Καραϊσκάκης), καθώς η συγκεκριμένη επιτροπή απέρριψε το αίτημά τους για αναψηλάφηση της απόφασης, σύμφωνα με την οποία δεν θα δώσουν μπαράζ για να συμπληρωθεί ο αριθμός των ομάδων της Football League.

Η σχετική απόφαση, έχει ως εξής: «Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ κατά τη σημερινή(σ.σ. χθεσινή) της συνεδρίαση με την υπ' αριθμόν 71/28-8-2015 απόφασή της συνεκδίκασε, δέχθηκε τυπικά και απέρριψε κατ’ ουσίαν τις αιτήσεις ανάκλησης-αναψηλάφησης-θεραπείας των σωματείων ΑΣ Αρης Θεσσαλονίκης, Α.Ε. Καραϊσκάκης, Α.Ε. Κηφισιάς και Α.Π.Ο. Παναργειακός, κατά της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β’ Εθνικής Κατηγορίας-Football League και 2) της αναψηλάφησης της υπ’ αριθμόν 68/21-8-2015 απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ».

Αυτό σημαίνει ότι οριστικά θα παίξουν στην κατηγορία 18 ομάδες ενώ το πρωτάθλημα θα αρχίσει στις 27 Σεπτεμβρίου με την κλήρωση να διεξάγεται στις 2 Σεπτεμβρίου. Επίσης άνοιξε ο δρόμος για την κλήρωση του κυπέλου Ελλάδας που στην πρώτη φάση θα μετέχουν οκτώ ομάδες της Β’ Εθνικής κατηγορίας.

ΝΕΟ ΦΙΛΙΚΟ

Η ΑΕΛ προγραμμάτισε φιλικό και για τις 12 Σεπτεμβρίου με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό ενώ μεταξύ των δύο ομάδων συμφωνήθηκε να γίνει και ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι στις Σέρρες.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass