Αποφασίζουν για το μέλλον του πρωταθλήματος

*ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΜΕΣΩ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗΣ ΣΤΗ SUPER LEAGUE 1 *ΣΤΗΝ ΑΕΛ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΦΕΤΙΝΗ ΣΕΖΟΝ

Δημοσίευση: 25 Απρ 2020 22:54

Του Χρήστου Αρχοντούλη
Μια εβδομάδα πριν την Πρωτομαγιά του 2020 κι ενώ τα νέα για την πορεία της πανδημίας του κορονοϊού είναι ελπιδοφόρα, χθες η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος ανακοίνωσε και επίσημα πως την ερχόμενη Τρίτη (28/4) θα πραγματοποιηθεί μέσω

τηλεδιάσκεψης Διοικητικό Συμβούλιο ώστε να αποφασιστεί το μέλλον του φετινού πρωταθλήματος, της Super League 1.
Ώρα πολύ σημαντικών αποφάσεων για την κορυφαία κατηγορία και από το Δ.Σ. θα γίνει αποτίμηση της κατάστασης, με τις ομάδες να συζητούν για τη συνέχιση ή όχι της αγωνιστικής δράσης.
Στην κορυφή της ατζέντας λοιπόν είναι η απόφαση σχετικά με τη συνέχιση ή μη του πρωταθλήματος της Super League 1 με βάση και τις προτάσεις του working group (συμμετέχει και η ΑΕΛ), αλλά και όσων έχουν ανακοινωθεί από την UEFA.
Να σημειωθεί ότι δεν είναι τυχαίο ότι η τηλεδιάσκεψη θα γίνει την Τρίτη, καθώς μέχρι τότε ο πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, αναμένεται να έχει προβεί σε ανακοινώσεις αναφορικά με τη σταδιακή χαλάρωση των μέτρων περιορισμού, ελέω πανδημίας.
Αναλυτικά η ενημέρωση: «Ανακοινώνεται ότι την Τρίτη 28/04/2020 στις 12:00 θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης.
Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:
1. Αποφάσεις σε σχέση με τα Πρωταθλήματα Super League, αγωνιστικής περιόδου 2019 – 20.
2. Διάφορα».
ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΕΛ
Όπως όλες οι ομάδες έτσι και στην ΑΕΛ περιμένουν πως θα ολοκληρωθεί τελικά η φετινή σεζόν.
Οι πληροφορίες που συλλέγουν οι «βυσσινί» είναι πως θα γίνουν-εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- κανονικά τα πλέι οφ αλλά και τα πλέι άουτ, γι’ αυτό και οι ποδοσφαιριστές έχουν συνεχώς επικοινωνία με την τεχνική ηγεσία, ώστε σύμφωνα με τις οδηγίες που δίνονται, να προσπαθούν μέσω ατομικών προγραμμάτων να διατηρούνται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.
Αν λάβουμε υπόψη πως υπάρχουν παίκτες που λόγω της καραντίνας παρέμειναν στις πόλεις τους στο εξωτερικό, πρέπει μετά την επιστροφή τους στην Ελλάδα να μπουν σε καραντίνα 15 ημερών, να υποβληθούν στα τεστ και μετά να αρχίσουν τις προπονήσεις.
Σε αυτή την περίπτωση καλώς εχόντων των πραγμάτων, οι ομάδες θα επιστρέψουν στις προπονήσεις στην καλύτερη των περιπτώσεων στις 15 Μαΐου και εν συνεχεία χρειάζεται ένα διάστημα δύο ή τριών εβδομάδων, ώστε να είναι σε θέση για να μπορέσουν χωρίς προβλήματα να αγωνιστούν σε επίσημα παιχνίδια.
Υπολογίζεται πως θα γίνει επανεκκίνηση στις 10 ή 15 Ιουνίου και αναμένεται να ολοκληρωθούν τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ, περίπου στις 15 Ιουλίου.
Μετά οι παίκτες των ομάδων θα αναχωρήσουν για… ολιγοήμερες διακοπές και θα επιστρέψουν το συντομότερο δυνατό, προκειμένου να ξεκινήσει η προετοιμασία για την καινούργια περίοδο.ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ…
Αν αναλογιστούμε πως η χώρα μας αντιμετώπισε με αποτελεσματικό τρόπο τον φονικό ιό και δεν επέτρεψε την εξαπλωσή του όπως έγινε σε άλλες περιοχές της υφηλίου, είναι ένα από τα ασφαλέστερα μέρη και θα είναι ένας ιδανικός τόπος για την πραγματοποίηση βασικού σταδίου, της προετοιμασίας.
Η ΠΑΕ ΑΕΛ ήδη αναζητεί ένα από τα λίγα αθλητικά κέντρα που υπάρχουν στη χώρα μας για να κλείσει ακριβείς ημερομηνίες και να κάνει τον κατάλληλο προγραμματισμό της.
Πρώτα όμως περιμένει ποιες θα είναι οι αποφάσεις της Κυβέρνησης και μετά θα κάνει το επόμενο βήμα, αξιολογώντας την όλη κατάσταση και διατηρώντας τους κανόνες υγιεινής και ασφαλείας, που πρότειναν οι αρμόδιοι γιατροί.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass