ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΝΤΑΤΙΚΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΟΙ ΛΑΡΙΣΙΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ

Κρατούν χαμηλούς τους τόνους

* Δυνατά φιλικά σήμερα και αύριο για Οικονόμο και Τύρναβο αντίστοιχα *Μεταγραφικοί στόχοι εκτός νομού για τον Δωτιέα Αγιάς

Δημοσίευση: 29 Αυγ 2015 8:25

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Με εντατικούς ρυθμούς και κρατώντας χαμηλούς τόνους συνεχίζουν την προετοιμασία τους οι λαρισινές ομάδες της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, Τύρναβος, Δωτιέας Αγιάς και Οικονόμος Τσαριτσάνης. Οι αγωνιστικές δοκιμασίες συνεχίζονται και αυτό το διήμερο και μάλιστα το πρόγραμμα περιλαμβάνει δυνατές αναμετρήσεις.

Στο στρατόπεδο του Τυρνάβου τα πάντα κυλούν ομάδα με τον τεχνικό Μίλτο Ζιάκα να δηλώνει ικανοποιημένος από τη μέχρι τώρα πορεία της προετοιμασίας. Ιδιαίτερα προβλήματα δεν υπάρχουν με εξαίρεση τον τραυματισμό στο χέρι του επιθετικού Γιάννη Χρηστίδη χωρίς να είναι κάτι το σοβαρό και ο οποίος θα χρειαστεί να μείνει λίγες ημέρες εκτός αγωνιστικής δράσης. Αύριο οι «κυανέρυθροι» θα φιλοξενήσουν τον Ολυμπιακό Βόλου (18.00) στο δεύτερο κατά σειρά και τρίτο συνολικά φιλικό παιχνίδι με ομάδα της Football League. Η ομάδα του Τυρνάβου προέρχεται από μία πολύ καλή εμφάνιση που συνοδεύτηκε με νίκη μέσα στην Καρδίτσα επί της Αναγέννησης την περασμένη Κυριακή και θέλει να παρουσιάσει το ίδιο θετικά δείγματα και αύριο το απόγευμα.

«Είμαστε σε καλό δρόμο. Συνεχίζουμε σύμφωνα με το πλάνο που υιοθετήσαμε από την αρχή της χρονιάς και θα μείνουμε σταθερά στις γραμμές του, προκειμένου μέσα από τη συνολική προσπάθεια να οικοδομήσουμε την ομάδα όπως ακριβώς την οραματίζεται πρώτα απ’ όλους ο πρόεδρος κ. Μπρέζας και μετά όλοι εμείς οι υπόλοιποι που καλούμαστε να υλοποιήσουμε αυτόν τον δύσκολο στόχο» σχολίασε ο τεχνικός του Τυρνάβου Μίλτος Ζιάκας και πρόσθεσε:

«Έχουμε μπροστά μας ένα ακόμα παιχνίδι με αντίπαλο μεγαλύτερης κατηγορίας. Μέσα από αυτά τα παιχνίδια θέλουμε να τσεκάρουμε τον βαθμό ετοιμότητας τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο όσο και στην ψυχολογική αντίδραση των παικτών απέναντι σε πιο έμπειρες και δυνατές ομάδες».

Εν τω μεταξύ, την ερχόμενη Τετάρτη ο Τύρναβος θα μεταβεί στον Βόλο όπου σε νέο φιλικό παιχνίδι θα αντιμετωπίσει τη Νίκη.

ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ

ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΩΤΙΕΑ

Το μεγάλο πρόβλημα στην ομάδα της Αγιάς είναι να καλυφθούν τα κενά που υπάρχουν στην ομάδα από έμπειρους κυρίως παίκτες οι οποίοι θα στηρίξουν και τα νέα παιδιά που θα κληθούν φέτος να έχουν ενεργό ρόλο στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Το ενδιαφέρον των ανθρώπων του συλλόγου στρέφεται εκτός νομού προκειμένου να βρεθούν οι κατάλληλοι παίκτες.

«Θα κάνουμε πολύ μεγάλο αγώνα φέτος. Στόχος μας είναι να καλύψουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα κενά στην ομάδα» επισήμανε ο τεχνικός Γιάννης Αλεξούλης που έχει μπροστά του ένα πολύ δύσκολο έργο, τη δημιουργία δηλαδή μιας ομάδας από την αρχή, η οποία να είναι ικανή να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και να υλοποιήσει τον στόχο της παραμονής.

«Η ομάδα χρειάζεται χρόνο έστω και με τα νέα παιδιά προκειμένου να κατανοήσουν κάποια πράγματα απαραίτητα για της Γ’ Εθνική. Η αλήθεια είναι ότι τα νέα παιδιά κάνουν μεγάλη προσπάθεια κι αυτό είναι ένα ενθαρρυντικό στοιχείο» κατέληξε ο Γιάννης Αλεξούλης.

ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ

ΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Για την ομάδα του Οικονόμου Τσαριτσάνης η προετοιμασία οδεύει σιγά-σιγά στην τελική ευθεία και μάλιστα τη σκυτάλη παίρνουν πλέον τα πολύ δυνατά φιλικά παιχνίδια. Η αρχή θα γίνει σήμερα στις 18.00 στο «Γ. Μητσιμπόνας» της Τσαριτσάνης όπου ο Οικονόμος θα φιλοξενήσει την Πύδνα Κίτρους μία ομάδα που αναμένεται να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο πρωτάθλημα τη Γ’ Εθνικής στον 2ο όμιλο.

«Η προσπάθεια των παικτών είναι ικανοποιητική. Έχουμε όμως πολύ δρόμο μπροστά μας και μέσα από σκληρή δουλειά και μόνο θα πετύχουμε τους στόχους» σχολίασε ο τεχνικός του Οικονόμου Τάσος Μπεριτζάς και πρόσθεσε:

«Δεν είμαστε ακόμα στο επίπεδο που θέλουμε. Είναι μια καινούργια ομάδα. Χρειάζεται υπομονή και επιμονή. Η συμπαράσταση της διοίκησης και του κόσμου είναι σημαντική και αυτό που μένει είναι να δουλέψουμε χωρίς πολλά λόγια. Μπαίνουμε στην τελική ευθεία και έχουμε μπροστά μας δύσκολα φιλικά αρχής γενομένης με την Πύδνα Κίτρους (σ.σ. σήμερα). Θα ακολουθήσει την ερχόμενη Τρίτη το παιχνίδι με τα Τρίκαλα και πάλι εντός έδρας, ενώ την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου θα φιλοξενήσουμε τη Νίκη Βόλου» κατέληξε ο Τάσος Μπεριτζάς.

Εν τω μεταξύ, ο Οικονόμος Τσαριτσάνης ενέταξε στο έμψυχο δυναμικό του τον μεσοεπιθετικό Κώστα Καμπέρη από την ΑΕΛ, ενώ οριστικοποιήθηκε η ανανέωση της συνεργασίας με τον αμυντικό Ηλία Καραγιάννη (για τον οποίο υπήρχε ενδιαφέρον από την Καρδίτσα). Ο μοναδικός μεταγραφικός στόχος για τους «πράσινους» είναι ένας σέντερ φορ που να κάνει τη διαφορά.

ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ

Εν τω μεταξύ η χθεσινή απορριπτική απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ στο αίτημα των τεσσάρων δευτεραθλητών της Γ’ Εθνικής για τη συμπλήρωση του κενών θέσεων στη Football League προσθέτει μία ακόμα δυνατή ομάδα την ΑΕ Καραϊσκάκης στους αντιπάλους των λαρισινών ομάδων της Γ’ Εθνικής.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass