Λίγη ακόμα υπομονή στην ΑΕΛ

ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΤΡΙΤΗ (28/4) ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ SUPER LEAGUE - ΟΙ «ΒΥΣΣΙΝΙ» ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ

Δημοσίευση: 24 Απρ 2020 22:29

Λίγες ακόμα ημέρες, όπως δείχνουν τα πράγματα, θα κάνουν υπομονή στην ΑΕΛ, για να επιστρέψουν στην κανονικότητα και οι παίκτες να βρεθούν πάλι στους αγωνιστικούς χώρους, έστω και αν υπάρξουν κάποιοι περιορισμοί, προφανώς για τις προπονήσεις αρχικά, αλλά και για τους επίσημους αγώνες αργότερα.


Μετά από ένα διάστημα αγωνιστικής απραξίας 55 περίπου ημερών, καθώς η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ολοκληρώθηκε την 1η Μαρτίου, οι «βυσσινί» ελπίζουν πως την ερχόμενη εβδομάδα θα γνωρίζουν την ακριβή ημερομηνία, που θα επιστρέψουν στο γνώριμο γι’ αυτούς περιβάλλον, στο γήπεδο, στους αγωνιστικούς χώρους.
Και βέβαια σε όλους έχουν λείψει πάρα πολύ όλες εκείνες οι όμορφες ποδοσφαιρικές εικόνες, που θύμιζαν πως κάθε Σαββατοκύριακο έχουμε μπάλα και το μυαλό των ποδοσφαιριστών ήταν στα παιχνίδια και πώς θα γίνει η κατάλληλη προετοιμασία για να παίξουν δίνοντας χαρά στους φιλάθλους. Η πανδημία του κορονοϊού δυστυχώς άλλαξε πολλά πράγματα στον αθλητισμό γενικότερα και δεν γνωρίζουμε ποιες θα είναι οι συνέπειες στο ποδόσφαιρο ειδικότερα, τη στιγμή μάλιστα που εξετάζεται στα περισσότερα κράτη οι αγώνες να διεξάγονται χωρίς την παρουσία φιλάθλων.

 

ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΛΙΓΚΑΣ
Για την προσεχή Τρίτη (28/4) προσανατολίζονται στη Super League να πραγματοποιήσουν το επόμενο Δ.Σ., πάντα μέσω τηλεδιάσκεψης, στο οποίο θα συζητηθούν διεξοδικώς οι λεπτομέρειες και θα τεθούν επί τάπητος όλα τα θέματα σχετικά με την επανέναρξη του πρώτου τη τάξει ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου. Αν θα υπάρξουν οριστικές αποφάσεις ή όχι ως προς το τι μέλλει γενέσθαι με τα εναπομείναντα παιχνίδια στη Super League είναι κάτι που δεν μπορεί να προδικαστεί αυτή τη στιγμή, αν και φαίνεται δύσκολο να είναι σε θέση οι ΠΑΕ να προβούν σε ανακοινώσεις μέσα σε λίγες ημέρες.
Στη Super League θέλουν πάντως να ακούσουν πρώτα τις ανακοινώσεις της Κυβέρνησης για το χρονοδιάγραμμα της σταδιακής άρσης των μέτρων, κάτι που αναμένεται να συμβεί αρχές της ερχόμενης εβδομάδας. Αυτός είναι ο λόγος που συζητούν να ορίσουν για την Τρίτη (28/4) το επόμενο διοικητικό συμβούλιο και ακολούθως αναμένεται να παρθούν σημαντικές αποφάσεις, για το τι μέλλει γενέσθαι, καθώς η συνεχής εξέλιξη στο θέμα της πανδημίας του κορονοϊού αλλάζει από τη μια ημέρα στην άλλη τα πράγματα.

 

ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΥΓΙΕΙΝΗΣ
Οι όροι υγιεινής, κάτω από τους οποίους θα γίνουν οι αγώνες της Super League 1, θα ορίζονται από πρωτόκολλο υγιεινής, το οποίο αναμένεται να υπογραφεί πριν την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Οι βασικές προϋποθέσεις, όπως τις ορίζει η UEFA, είναι τρεις:
-Οι αγώνες θα γίνουν κεκλεισμένων των θυρών.
-Θα υπάρξει απολύμανση στα αποδυτήρια των γηπέδων για παίκτες, διαιτητές και στους χώρους που κάθονται οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ.
-Οι ποδοσφαιριστές, οι προπονητές, οι μασέρ και κάθε άλλος εισερχόμενος θα έχουν πιστοποιητικό ότι δεν είναι θετικοί στον κορονοϊό .
*Από εκεί και πέρα η κάθε χώρα θα αποφασίσει για το τι επιπλέον όρους θα περιλαμβάνει το πρωτόκολλο.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass