Οικονομικό και ζήτημα αναδιάρθρωσης

ΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΗΣ SUPER LEAGUE 2 ΚΑΙ FOOTBALL LEAGUE - ΣΥΣΤΑΘΗΚΕ ΕΙΔΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΕΞΕΥΡΕΣΗ ΛΥΣΕΩΝ

Δημοσίευση: 24 Απρ 2020 22:15

Περίπου 2 ώρες διήρκεσε η χθεσινή τηλεδιάσκεψη της Super League 2 και της Football League για το μέλλον των αντίστοιχων πρωταθλημάτων.


Μάλιστα, αποφασίσθηκε, έπειτα από πρόταση του Παναγιώτη Μονεμβασιώτη, η σύσταση ειδικής επιτροπής για να εξετάσει τα ζητήματα που έχουν ανακύψει με βασικό πεδίο το τι θα συμβεί με τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών. Το εν λόγω άτυπο όργανο θα λειτουργεί υπό τον πρόεδρο της διοργανώτριας, Λεωνίδα Λεουτσάκο και θα μετέχουν ακόμα οι Γιώργος Χριστοβασίλης (ΠΑΣ Γιάννινα), Παναγιώτης Μονεμβασιώτης (Απόλλων Σμύρνης), Αντώνης Ροκάκης (Χανιά), Κώστας Κολοκυθάς (Λεβαδειακός) και από τη Football League, που μετέχει στο Δ.Σ. με τρεις εκπροσώπους, οι Ηλίας Αϊβάζογλου (Τρίκαλα) και Μιχάλης Χατζηνικήτας (Ιάλυσος).
Ουσιαστική απόφαση δεν πάρθηκε καθώς άπαντες περιμένουν τις κυβερνητικές εξαγγελίες από εβδομάδα για τον τρόπο με τον οποίο θα επιστρέψουμε σταδιακά στην κανονικότητα και τι ακριβώς θα γίνει με τις αθλητικές δραστηριότητες.
Παρ’ όλα αυτά συζητήθηκαν θέματα όπως οι οικονομικές ζημίες των ομάδων από την πανδημία του κορονοϊού. Ήδη πέρασε σχετική τροπολογία στη Βουλή που δίνει τη δυνατότητα για ολοκλήρωση της σεζόν στις ομοσπονδίες, αλλά και για αναδιαρθρώσεις.
Η «ομάδα εργασίας» που συστάθηκε θα αναλάβει μια σειρά από δράσεις που θα έχουν να κάνουν κυρίως με το οικονομικό κομμάτι και ειδικότερα για την επόμενη ημέρα. Όλοι αντιλαμβάνονται πως τα πράγματα δεν είναι εύκολα λόγω της κρίσης που εξακολουθεί να προκαλεί ο φονικός ιός και ακόμη δεν είναι ξεκάθαρο το τοπίο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξαν διάφορες τοποθετήσεις από τους προέδρους, ορισμένοι σκέφτονται πολύ σοβαρά και το θέμα της αναδιάρθρωσης, εφόσον βέβαια ολοκληρωθούν οι δύο τελευταίες αγωνιστικές της Super League 2. Αλλοι πως δεν θα είναι αναγκαία σε αυτή την περίπτωση να διεξαχθούν μετά, τα προγραμματισμένα πλέι οφ και τα πλέι άουτ. Από σήμερα πάντως θα ξεκινήσουν επαφές μέσω τηλεδιάσκεψης με φόντο την εξεύρεση λύσεων για την οικονομική τόνωση των ομάδων, ενώ θα γίνουν και σχετικά τηλε-ραντεβού με τον ΠΣΑΠ, την ΕΠΟ, τη διοίκηση της Super League 1 και τον Λευτέρη Αυγενάκη.
*Ο Απόλλων Λάρισας συμμετείχε στη χθεσινή τηλεδιάσκεψη με τον πρόεδρό του κ. Μαντζανά.
 Χ.Α.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass