Με τηλεδιάσκεψη θα συνεδριάσει η UEFA

ΣΤΙΣ 23/4 ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ

Δημοσίευση: 17 Απρ 2020 17:32

Η εκτελεστική επιτροπή αποφάσεων της UEFA θα συνεδριάσει (μέσω τηλεδιάσκεψης) στις 23 Απριλίου, με τη συζήτηση να επικεντρώνεται στο πώς, πότε κι αν θα μπορέσουν να συνεχιστούν και να ολοκληρωθούν οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού.


Το ποδόσφαιρο έχει βάλει «λουκέτο» από τον περασμένο μήνα, με τη διοργάνωση του EURO 2020 να αναβάλλεται για έναν χρόνο και τόσο τα εθνικά πρωταθλήματα όσο και οι διοργανώσεις των Champions και Europa League να έχουν ανασταλεί μέχρι νεωτέρας.
Οι ευρωπαϊκές ομοσπονδίες, οι λίγκες, οι σύλλογοι και οι παίκτες στη «Γηραιά Ήπειρο» συζητούν πώς θα τελειώσουν τη σεζόν, διασφαλίζοντας παράλληλα την ασφάλεια των παικτών και των διαιτητών.
Η UEFA έχει ξεκαθαρίσει στις ομοσπονδίες-μέλη της να ολοκληρώσουν τις εγχώριες διοργανώσεις τους αντί να τις εγκαταλείψουν. Επίσης, ελπίζει ότι θα τελειώσουν τόσο το Champions League όσο και το Europa League.
Σε ανακοίνωσή της η UEFA ανέφερε ότι η συνεδρίαση που θα προηγηθεί την Τρίτη από μία ομάδα των γενικών γραμματέων των 55 μελών της, θα «συζητήσει τις τελευταίες εξελίξεις που έχουν σχέση με τον αντίκτυπο που έχει προκαλέσει η πανδημία του κορονοϊού στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο».

 

29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΟΥ CHAMPIONS LEAGUE;
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Telegraph, η UEFA έχει διαμορφώσει ένα νέο πλάνο, με νέες ημερομηνίες, τις οποίες θα προτείνει εντός των ημερών. Ποιο είναι αυτό το πλάνο; Να διεξαχθούν τα προημιτελικά του Champions League το διήμερο 28-29 Ιουλίου, τα ημιτελικά τον Αύγουστο και ο τελικός στις 29 Αυγούστου, ενώ τρεις μέρες πριν θα γίνει ο τελικός του Europa League.
Ο Ολυμπιακός συμμετέχει στο Europa League και στο πρώτο του παιχνίδι με τη Γουλβς στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τη φάση των «16» αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν την ενημέρωση πως κατά πάσα πιθανότητα η ρεβάνς θα γίνει στις αρχές Αυγούστου. Κι αυτό, όμως, ένα σενάριο είναι αυτή τη στιγμή...
Στο Champions League δεν έχουν γίνει τέσσερις ρεβάνς της φάσης των «16», τα παιχνίδια Σίτι - Ρεάλ, Μπάγερν - Τσέλσι, Γιουβέντους - Λιόν και Μπαρτσελόνα - Νάπολι.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass