10.000 μάσκες από την ΠΑΕ ΑΕΛ για τους Ρομά

Δημοσίευση: 14 Απρ 2020 21:31

Το κοινωνικό πρόσωπο του αθλητισμού συνεχίσθηκε  και χθες το απόγευμα, καθώς ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας παρέδωσε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας 10.000 μάσκες, προκειμένου να τις παραδώσει στις συνοικίες των Ρομά στη Νέα Σμύρνη, στη Γιάννουλη και στον Τύρναβο.


Τις μάσκες παρέδωσε ο κ. Κούγιας στον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό και τον αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού Νίκο Λιούπα λέγοντας ότι η ΠΑΕ ΑΕΛ κάνει αυτή τη δωρεά με στόχο να σωθεί έστω και μια ...ζωή. Και πρόσθεσε ότι «η ΠΑΕ ΑΕΛ πάντα είχε συμβολή στα κοινωνικά δρώμενα της πόλης και είναι υποχρέωση να συνεχίζεται αυτός ο δεσμός στο διηνεκές».
Ο κ. Αγοραστός ευχαρίστησε τον κ. Κούγια για την προσφορά της ΠΑΕ ΑΕΛ λέγοντας ότι ο αθλητισμός είναι κοντά στην κοινωνία και όλοι στις δύσκολες αυτές μέρες της πανδημίας που περνάει η χώρα έχουν συστρατευτεί για την αντιμετώπιση του κορονοϊού.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass