Δίνουν αίμα για την «Ελπίδα»

*Αύριο Αμπελωνιακός και Γ.Σ. Αμπελώνα

Δημοσίευση: 13 Απρ 2020 18:34

Αύριο Μ. Τρίτη από τις 8.30 το πρωί μέχρι τη 1.30 μετά το μεσημέρι, διοργανώνεται εθελοντική αιμοδοσία, για τις ανάγκες συνανθρώπων μας, από τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Αμπελώνα η «Ελπίδα».


Λόγω των ειδικών συνθηκών που αντιμετωπίζουμε φέτος στη χώρα μας και στον κόσμο ολόκληρο με την πανδημία του κορονοϊού COVID-19, η αιμοδοσία αυτή θα διεξαχθεί σε ανοιχτό και ειδικά διαμορφωμένο και σκεπασμένο χώρο στην Κεντρική πλατεία της πόλης.
Αρωγός είναι η Περιφέρεια Θεσσαλίας, Π.Ε. Λάρισας, που με πρωτοβουλία του αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας κ. Νίκου Λιούπα αναλαμβάνει το κόστος για να στηθεί στην πλατεία ένα ευρύχωρο στέγαστρο-τέντα, δείχνοντας έτσι ότι η Π. Θεσσαλίας αναγνωρίζει, τιμά και στηρίζει το έργο και την προσφορά του Συλλόγου αυτού στο κοινωνικό σύνολο.
*Ο Αμπελωνιακός θα δώσει αίμα και καλούνται οι ποδοσφαιριστές, αλλά και οι γονείς των παιδιών των «μικρών» τμημάτων, να προσφέρουν μια φιάλη από το αίμα τους για τον συνάνθρωπό μας που το έχει ανάγκη.
Επίσης, στην αιμοδοσία συμμετέχει και η ομάδα μπάσκετ του Γ.Σ. Αμπελώνα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass