Θετικός σε κορονοϊό ο Γου Λέι

Δημοσίευση: 22 Μαρ 2020 16:10

Θετικός σε κορονοϊό βρέθηκε ο Κινέζος διεθνής, Γου Λέι, ωστόσο, όπως παραδέχθηκε βρίσκεται σε διαδικασία πλήρους ανάρρωσης.

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Κίνας ανακοίνωσε χθες  ότι ο Γου, ο οποίος αγωνίζεται στη LaLiga με τη φανέλα της Εσπανιόλ, είχε προσβληθεί από τον ιό, με τον 28χρονο να επιβεβαιώνει ότι βρίσκεται σε καραντίνα. «Αγαπητοί οπαδοί, όπως θα γνωρίζετε ήδη, έχω κορονοϊό», είπε μεταξύ άλλων ο στράικερ της ομάδας της Βαρκελόνης, στην οποία εντάχθηκε τον περασμένο Ιανουάριο από την κινεζική Σανγκάη SIPG.
«Τώρα βρίσκομαι στο σπίτι μου, σε καραντίνα. Είμαι πολύ καλά και τα συμπτώματα έχουν σχεδόν εξαφανιστεί» πρόσθεσε σε video στο Weibo. «Πιστεύω ότι θα νικήσουμε αυτό τον ιό και ανυπομονώ να επιστρέψω στα γήπεδα. Οι πνεύμονές μου έχουν ελεγχθεί, έγιναν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις και όπως διαπιστώθηκε η κατάσταση της υγείας μου πάει πολύ καλά».
Ο Γου είναι ο πρώτος παίκτης από την Κίνα που βρέθηκε θετικός στο Covid-19, ο οποίος εκδηλώθηκε για πρώτη φορά στα τέλη του περασμένου χρόνου στην κινεζική πόλη Γουχάν.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass